Ambasadorul SUA, mesaj emoționant despre Parcul Natural Bucegi: Vă rog, încercaţi să vizitaţi acest loc!

09 septembrie 2017 21:23 De: ,

Ambasadorul SUA, mesaj emoționant despre Parcul Natural Bucegi. ”Vă rog, încercaţi să vizitaţi acest loc! E foarte izolat, dar merită efortul”, a transmis Hans Klemm, într-o postare video pe pagina oficială a Ambasadei SUA la București. El mărturisește că va reveni în zonă și la iarnă.

”De ce a devenit Parcul Natural Bucegi una dintre destinaţiile preferate ale ambasadorului Hans Klemm? Pentru că este o zonă de o frumuseţe rară. „Vă rog, încercaţi să vizitaţi acest loc! E foarte izolat, dar merită efortul”, spune ambasadorul în vizita pe care a avut-o în judeţul Dâmboviţa”, a transmis Ambasadorul în postarea de pe Facebook.

Ambasadorul spune că se află în Dâmbovița, unde a vizitat Biserica „Sf. Apostoli Petru si Pavel„.

Hans Klemm mai povestește că a avut vizite în zonă, cu companii din industria de apărare. ”Apoi, am venit aici, în Bucdgi ,petnru a ne bucura de o o zi minunată, printre ultimele zile de vară, de un soare frumos, de vreme extraordinară, într-un cadrul natural de o frumusește extraordionară”, mai spune Ambasadorul SUA la București.

„Vă rog, încercaţi să vizitaţi acest loc! E foarte izolat, dar merită efortul”, mai spune Hans Klemm, adăugând că abia așteaptă să revină în iarnă.

Citește și: Cum poţi să afli o parolă de WiFi. E incredibil de simplu

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro