MENIU CAUTĂ
11 Aug. 2018 09:54

Ambulanță răsturnată în urma unui accident în Constanța. Un copil și mama sa, la spital / FOTO&VIDEO

Distribuie

Ambulanță răsturnată în urma unui accident în Constanța. Un copil și mama acestuia au fost transportați la spital, după ce autosanitara, în care se aflau, a fost izbită în plin de o mașină. Potrivit martorilor, ambulanța avea semnalele sonore și luminoase pornite.

Accidentul a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la intersecția bulevardelor 1 decembrie 1918 și I.C. Brătianu din Constanța. Șoferul unei mașini a izbit în plin o ambulanță SMURD care transporta la Spitalul Județean Constanța o femeie și copilul său, notează Replica.

În urma impactului puternic, autosanitara care avea semnalele acustice și luminoase pornite s-a răsturnat. Potrivit martorilor, victimele sunt turiști din Timișoara.

La fața locului a fost trimisă o altă ambulanță pentru a transporta personele implicate în accident la spital. De asemenea, Poliția Rutieră a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Nu este prima oară când cadrele medicale sunt implicate în accidente, în timpul misiunilor. În martie 2017, o asistentă și un ambulanțier au fost transportați la spital, după ce ambulanța în care se aflau a fost răsturnată de un șofer în Suceava.

Sursă foto: Replica


Citește și Ce a rămas în urma măcelului de la Piața Victoriei. Incendiul de pe Bulevardul Titulescu a fost stins


 

Citește mai multe despre Accident și ambulanta pe Libertatea.

Comentarii