MENIU CAUTĂ
15 Apr. 2017 18:22

Amendă record de la Poliția Locală Bistrița pentru o ”melomană” care a dat muzica prea tare

Distribuie

O femeie din Bistrița a primit o amendă record din partea Poliției Locale după ce a dat muzica prea tare în miez de noapte.

O „melomană', care locuiește în centrul orașului Bistrița a fost aspru pedepsită pentru că a tulburat somnul vecinilor săi cu ajutorul muzicii date mult prea tare.

Astfel, Poliția Locală, care în general în astfel de cazuri, dă o amendă care nu depășește 500 de lei, a sancționat-o pe femeie cu 1.500 de lei, notează Bistrițeanul, după ce aceasta a refuzat de mai multe ori să dea muzica mai încet.

„Cu amendă în valoare totală de 1.500 de lei a fost sancționată contravențional numita K. A.-D., domiciliată într-un imobil situat pe strada Liviu Rebreanu, pentru tulburarea liniștii locatarilor la ore târzii din noapte, prin utilizarea la intensitate mare a unei aparaturi radio, fapte constatate succesiv, în urma unor sesizări. Refuzând colaborarea, ambele procese-verbale au fost expediate ulterior la domiciliul acesteia', se arată în raportul Poliției Locale a municipiului Bistrița.

Citește mai multe despre amendă, Bistrița și politia locala pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii