”Mihai al nostru drag! Al meu de o viață! Mi-ai colorat copilăria, mi-ai condus pașii în adolescență și m-ai primit în sufletul tău ca prieten drag toată viața!

Am împărțit cu atâta bucurie sute de scene, de platouri de filmare și simt acum că s-a rupt ceva în mine! E atât de tristă despărțirea fizică! Doare cumplit!

Nu știe nimeni ce este după…. dar sper cu toată ființa mea că ne vom mai juca precum doi copii așa cum am făcut-o mereu aici! Simona, te îmbrățișez și-ți sunt alături! Condoleanțe!”, a scris pe Facebook Anca Țurcașiu.

Mihai Constantinesci și Anca Țurcașiu erau prieteni de peste 30 de ani. Ei au urcat pe multe scene împreună, în turnee naționale și internaționale și la festivaluri de muzică.

Anca Țurcașiu, după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Simt acum că s-a rupt ceva în mine! E atât de tristă despărțirea fizică! Doare cumplit!”
Anca Țurcașiu, Mihai Constantinescu, Gheorghe Gheorghiu și Anastasia Lazariuc (Foto: Facebook Gheorghe Gheorghiu)

În anii 90, Mihai Constantinescu și Anca Ţurcaşiu au prezentat emisiunea concurs ”Ba da, ba nu”, de la TVR.

Anca Țurcașiu spunea, într-o emisiune, în 2017, că atunci când era copil fredona prin casă melodiile lui și le spunea tuturor că se va căsători cu Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu îi spunea prietenei sale: ”Am fost primul tău soț virtual. Atunci când veneam la tine acasă, în vizită, mama ta mereu îmi spunea «Mihai, dacă vrei, ia-o!». În turneu, se referea ea”.

Mihai Constantinescu a murit a murit, marți, la vârsta de 73 de ani. Artistul fusese internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, din luna mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Citeşte şi:

„O lume minunată”, piesa care l-a consacrat pe Mihai Constantinescu. Lansată, în 1979, melodia a fost compusă în doar 30 de minute

Povestea de dragoste dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier, una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz

Declarație de dragoste sfâșietoare a soției lui Mihai Constantinescu după moartea acestuia: ”Drum lin îngerul meu!”

Un șlagăr al lui Mihai Constantinescu a fost cenzurat de comuniști! ”Adică aia e casa pe care o construiește tovarășul Ceaușescu?”

Povestea trio-ului de aur, care a bucurat ani de zile revelioanele românilor: Marius, Olimpia și Mihai

Poveștile din spatele celor mai cunoscute melodii ale lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a cântat toată viața, dar avea altă profesie. Ce facultate a absolvit artistul

Ce melodie a scris Mihai Constantinescu la Revoluție, la îndemnul unui adolescent. ”Toată lumea a stat în picioare și a plâns”

Mihai Constantinescu a colaborat cu Anastasia Lazariuc, dar relația lor a creat controverse. S-a zvonit că artista a stat la baza divorțului artistului de prima soție

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit