MENIU CAUTĂ

Andreea Banica, 7 zile in Mauritius

Distribuie

Luna aceasta, Andreea Banica a fost surprinsa de iubitul sau, Lucian Mitrea, cu o vacanta de 5 stele in Mauritius. Cei doi au petrecut o saptamana de vis in paradisul tropical.


Andreea Banica, gazda emisiunii ‘Departamentul vedete’ de la Romantica TV, a fost extrem de fericita cand a auzit ca se va relaxa o saptamana in insulele Mauritius din Oceanul Indian.

Sub pretextul ca merg la un concert, iubitul cantaretei a luat-o pe Andreea si a dus-o la aeroport. Acolo a scos biletele cu destinatia Mauritius si a lasat-o pe Andreea fara cuvinte. N-a mai contat ca nu avea bagajul pregatit.

Sejurul de 5 stele, pentru care Lucian a platit 10.000 de euro, le-a priit indragostitilor. Andreea si Lucian s-au bucurat de soare, de ocean, de o vizita la gradina zoologica, dar si de plimbarile cu un iaht privat, inchiriat de iubitul cantaretei.

Cei doi au preferat sa manance numai peste si fructe de mare. S-au imprietenit repede cu localnicii, care i-au devenit si fani Andreei. Desi nu o cunosteau ca fiind vedeta, au placut-o pentru ca e frumoasa si blonda. Intr-una din zile, ea le-a cantat localnicilor acompaniata de o chitara.


Iata ce ‘lighioane’ au servit indragostitii la masa! Langustele (foto sus) si crabii (foto jos) s-au numarat printre delicatesele gustate de Andreea si Lucian in timpul sejurului din Mauritius


 

Comentarii