MENIU CAUTĂ
30 Noi. 2011 15:26

Andrei Tinu, primele declarații: „Dacă renunț la crescătoria de vipere, tot nu scap de veninoasele cu două picioare”

Distribuie

„Cu ajutorul lui Dumnezeu mă simt mai bine. Am trecut prin momente grele, cumplite, dar niciodată nu mi-am pierdut speranța. Am fost mai tot timpul sedat, pentru că am avut niște dureri cumplite, însă acum situația este mai bună decât la început. Sunt cu mâna deschisă și aștept să mi se elimine veninul definitiv. Aceasta a fost o experiență dramatică și unică. Acum am conștientizat cât de fragilă poate fi viața unui om”, a declarat Andrei Tinu, miercuri, în emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1.

Întrebat dacă va renunța la crescătoria de vipere, pe care a pus-o pe picioare anul trecut, împreună cu patru prieteni, acesta a spus: „Și dacă renunț la crescătoria de vipere, tot nu scap de cele cu două picioare”.
Andrei Tinu a fost mușcat, sâmbătă, de o viperă la crescătoria pe care o deţine în localitatea Lunca Dunării, în apropiere de Giurgiu. Acesta a ajuns de urgență la spital, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale. În prezent, are mâna despicată, pentru ca otrava din corp să fie eliminată complet.

Citește mai multe despre Andrei Tinu pe Libertatea.

Comentarii