Mergi direct la conținut »
Angajată a Ambasadei României în Spania, acuzată că a bruscat un protestatar. Mesajul transmis de ambasadoare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Angajată a Ambasadei României în Spania, acuzată că a bruscat un protestatar. Mesajul transmis de ambasadoare

Angajată a Ambasadei României în Spania, acuzată că a bruscat un protestatar. Mesajul transmis de ambasadoare

O angajată a Ambasadei României din Spania a agresat un protestatar al Mișcării Rezist. Ambasadoarea României înh Spania a luat atitudine și a a transmis un mesaj legat de incidentul respectiv. Într-o înregistrare video postată pe Facebook, un protestatar al Mișcării Rezist susține că a fost bruscat de o angajată a Ambasadei României în Spania. Protestatarul afirmă că angajata Ambasadei României de la Madrid i-ar fi spart telefonul. Protestatarul a fost prezent la Madrid în contextul vizitei de joi a premierului Viorica Dăncilă în capitala Spaniei, unde s-a întâlnit cu omologul său spaniol, Pedro Sanchez. După incident, ambasadoarea României în Spania, Gabriela Dancău, a transmit un mesaj pe contul său de socializare în care își exprimă regretul pentru cele întâmplate. "Dragii mei,

De Dana Aramă,

Regret profund incidentul de ieri în care a fost implicat un membru al echipei Ambasadei României la Madrid! Conduita colegei noastre este regretabilă și nu reflectă abordarea și obiectivul principal al Ambasadei României la Madrid – promovarea și protejarea intereselor cetățenilor români în Spania.
Am dispus imediat verificarea circumstanțelor și mă voi asigura, personal, că astfel de incidente nu se vor mai repeta.
Vă asigur din nou de toată disponibilitatea și deschiderea mea și a echipei pe care o coordonez pentru un dialog constant și transparent cu cetățenii români din Spania și mizez în continuare pe cooperarea cu dumneavoastră pentru realizarea obiectivelor de politică externă.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin!

Cu prețuire”, este mesajul transmis de Gabriela Dancău, ambasadorul României în Spania.


Citește și: EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!


 

Close
Închide
  Close