MENIU CAUTĂ

Românii din Spania o primesc pe Viorica Dăncilă cu pancarte și mesaje împotriva penalilor. „Corupţii, hoţii şi condamnaţii penal nu ne reprezintă”

Distribuie

Românii din Spania o primesc pe Viorica Dăncilă cu pancarte și mesaje împotriva penalilor. Mai mulți români stabiliți în Spania s-au strâns în fața Palatului Regal, unde este așteptat premierul României, pentru o întrevedere cu Regele Felipe al Vl – lea, al Spaniei. „Corupţii, hoţii şi condamnaţii penal nu ne reprezintă“ au scris oamenii pe pancarde precum și „Majestate, Viorica Dăncilă nu reprezintă românii din Spania“.

Românii din Spania, purtând pancarte antiguvernamentale și cu un mesaj fățiș împotriva corupției, s-au strâns încă de dimineață în fața Palatului Zarzuela, unde la ora 17.30 este așteptată Viorica Dăncilă alături de o delegație oficială din România. Imaginile cu protestatarii au apărut pe grupul de facebook Diaspora Europeană. „Viorica, coruptă fără ruşine”, „Corupţii, hoţii şi condamnaţii penal nu ne reprezintă”, sau ”Bine ai venit la Priștina, Veorico”– cu referire la gafa premierului- sunt câteva din mesajele afișate de protestatari.

Vizita în Spania a fost anunțată în urmă cu câteva zile de premierul Dăncilă, la ultima ședință de Guvern.

Voi face mâine o vizită de lucru în Spania, unde voi avea o întrevedere cu omologul meu spaniol şi voi fi primită de regele Spaniei. Voi fi însoţită de mai mulţi colegi – vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale, ministrul Afacerilor Externe, ministrul Apărării, ministrul Mediului de Afaceri, ministrul Fondurilor Europene”, a spus Viorica Dăncilă, miercuri, la începutul şedinţei Guvernului. Ea a precizat că discuţiile vor viza aprofundarea relaţiilor bilaterale în domeniul economic, apărării, administraţiei publice, absorbţiei fondurilor europene, precum şi aprofundarea cooperării în plan european.

Vizita Viorică Dăncilă la Palat a fost anunțată și de site-ul Casei Regale spaniole. Dăncilă se află în Spania în perioada 6 – 7 septembrie, iar Regele Felipe al Vl – lea o va primi la Palatul Zarzuela joi, 6 septembrie, au arătat oficialii spanioli.


Adevărul despre pliantele antivaccinare care folosesc fraudulos logo-urile Ministerului Sănătății, UNICEF și OMS. Sorina Pintea îi dă în judecată pe cei care au falsificat broșura


 

Citește mai multe despre fara penali și Spania pe Libertatea.

Comentarii