Mergi direct la conținut »
VIDEO | Angajații unei companii au fost forțați să se târască în genunchi pe străzi, fiindcă n-au îndeplinit norma de profit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

VIDEO | Angajații unei companii au fost forțați să se târască în genunchi pe străzi, fiindcă n-au îndeplinit norma de profit

Angajații de la o firmă din China au fost forțați să meargă în genunchi pe străzile din oraș, pentru că nu au realizat plafonul de profit cerut de patron.

Un alt angajat mergea în fața lor cu steagul firmei, iar oamenii înșirați circulau în patru labe. Cazul a stârnit un val de nemulțumire în rândul populației, iar firma și-a închis, pentru moment, activitatea.

Poliția a oprit umilința

Poliția a intervenit și a oprit umilința angajaților. Filmul s-a viralizat rapid. Cele mai multe reacții au fost critice la adresa patronului care și-a umilit astfel angajații.

 

Acest „marș” forțat al angajaților a găsit numeroși spectatori dintre cetățenii care se plimbau în acel moment pe străzile din zonă. În China, metoda umilirii angajaților care nu dau randamentul dorit nu este o noutate.

Anul trecut, mai mulți angajați de la o companie au fost filmați când au fost pălmuiți pentru cifrele proaste înregistrate.


Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

Close
Închide
  Close