MENIU CAUTĂ

Angelina Jolie este tentată de politică. ”Nu ştiu dacă am vreun schelet în dulap”

Distribuie

Angelina Jolie nu exclude implicarea în politică, după o carieră în showbiz care s-a întins pe mai bine de 20 de ani. În prezent, starul de la Holywood este emisar al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al ONU și a sugerat că ar lua în calcul și implicarea în zona politicului. Totuși, acum 20 de ani, nici măcar nu s-ar fi gândit la asta, a recunoscut fosta soție a actorului Brad Pitt.

Angelina Jolie a făcut aceste afirmații într-o emisiune difuzată la postul BBC.

Ea a fost invitata specială a ediţiei de vineri a emisiunii „Today”, în timpul căreia a discutat, alături de prezentatorul Justin Webb, despre chestiuni diverse. Angelina Joile a vorbit despre politica SUA, social media, violenţe sexuale şi criza refugiaţilor la nivel global.

Angelina nu a fost totuși surprinsă de o întrebare precisă, legată de o eventuală carieră în politică. „Dacă mă întrebai acum 20 de ani, aş fi râs. Întotdeauna am spus că merg acolo unde este nevoie de mine. Nu ştiu dacă sunt potrivită pentru politică. Dar întotdeauna am glumit că nu ştiu dacă am vreun schelet în dulap” a spus actrița.


|Citește și: Domenii cheie din Guvern, conduse de miniştri fără pregătire de specialitate: Un secretar şcolar la Interne, un designer la Apărare şi un inginer de la „parfumerie” la Fonduri Europene


 

Citește mai multe despre Angelina Jolie pe Libertatea.

Comentarii