Mergi direct la conținut »
Angelina Jolie și Brad Pitt sunt aproape de semnarea unui acord de divorț. Își negociază custodia celor șase copii și averea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Angelina Jolie și Brad Pitt sunt aproape de semnarea unui acord de divorț. Își negociază custodia celor șase copii și averea

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt aproape de semnarea unui acord de divorț. Își negociază custodia celor șase copii și averea

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt aproape de semnarea unui acord de divorț chiar înainte de începerea procesului prevăzut pentru 4 decembrie. Fostul cuplu încearcă astfel să-și protejeze cei șase copii ai lor, afectați de despărțirea părinților. Ei și-au dat seama că seama că singurul lucru pe care l-ar obţine printr-o luptă în tribunale este de a-şi prejudicia proprii copii, astfel încât ambii sunt decişi să încheie un acord în următoarele zile.

De Mihai Niculescu,

Potrivit unor surse apropiate Angelinei, citate de publicația spaniolă ABC, ambii actori sunt de acord să încheie negocieri înainte de data procesului prevăzut să înceapă la 4 decembrie. Acordul ar determina lipsa acestora din sala de judecată.

Procesul, chiar dacă nu era public, ar fi fost dezagreabil pentru ambele părţi, mai ales pentru Brad Pitt, având în vedere că Angelina era dispusă să se folosească de acuzaţiile de „abuz fizic şi verbal” împotriva fiului său Maddox, în incidentul din avion din 2016, care a dus la divorț, arată Agerpres.

În septembrie 2016, actorul și fiul său Maddox, atunci în vârstă de 16 ani, se aflau într-un avion dinspre Franța spre SUA. Actorul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice și l-ar fi agresat pe adolescent.

Angelina Jolie luptă pentru a-i oferi o custodie minimă fostului său soţ, dar se pare că a revenit la sentimente mai bune, astfel acordul îi va acorda lui Brad Pitt timp suficient pentru a petrece cu copiii săi.

În afară de custodia asupra copiilor, în joc se află şi aproximativ 450 de milioane de euro, în bani şi proprietăţi, care vor fi supuse partajului.


Citește și: VIDEO/ Secretele de frumusețe ale Andreei Bănică: dietă personalizată, sport sub supraveghere și o doctoriță pentru ten


 

Close
Închide
  Close