De Dana Aramă,

Alexandru Cumpănașu a scris vineri, pe Facebook, că nu există certitudinea că Alexandra Măceșanu este moartă.

„După 16 zile am reușit prin luptă personală alături de mass media și dvs. doar lucruri mărunte: demiterea șefului STS, demiterea șefului Poliției Naționale, demisia ministrului de Interne, demiterea șefului Poliției Olt, demiterea șefului poliției Caracal, cercetarea disciplinară a procurilor și judecătorului din acest caz, audierea parlamentărilor de Olt. ATÂT.

Este un bilanț trist și care nu mă ajută și nu va ajuta mai deloc. Nu avem certitudinea că Alex este decedată sau în viață în afara sentimentului familiei că trăiește. Nu avem complicii și rețeaua criminală din spatele acestei tragedii odioase, nu avem crima organizată măcar din Olt arestată. Nici măcar CERCETATĂ”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a făcut și un apel la Mihai Fifor, ministrul de Interne, căruia îi cere:

„1. Publicarea de urgență a raportului ofițerului de poliție care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra. Noi (familia) am făcut tot ce am putut pentru a ajuta Parchetul și MAI atât cu informații, cât și cu solicitarea către STS a conversatiilor acestei EROINE a unui întreg popor astăzi fără să-și dorească o clipă. Dacă nu va fi făcut public vom depune cerere oficială pentru a avea acces la el ca parte (victimă) în tot acest COȘMAR.

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte
Recomandări

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte

2. Publicarea unui comunicat de presă sau o declarație de presă din partea ministrului de Interne prin care să clarifice dacă MAI are cunostine despre rețele de crimă organizată în județul Olt. Dacă DA, de ce nu sunt încă arestați liderii și complicii lor din fiecare sector (poliție, parchet, politică, administrații publice, etc. )

3. Un răspuns public sau SCRIS către mine prin care să-mi comunice dacă a dispus ordine scrise și planuri de măsuri pentru verificarea tuturor disparițiilor de copii și nu numai nerezolvate măcar din ultimii 10 ani. Îi precizez domnului ministru că Procurorul General a semnat deja ordinele de inspecție atât față de procurorii DIICOT, cât și față de procurorii parchetelor teritoriale așa cum a dispus deja și CSM prin inspecția judiciară. Polițiștii care au acoperit rețele în ultimii 10 ani trebuie cercetați și trimiși la pușcărie. Vă cer în numele populației întregii țări aflată alături de mine în acest demers un răspuns public: ați semnat sau nu ordinele de control pt ultimii 10 ani? În caz contrar voi reveni cu o altă adresă scrisă.

4. Arestarea deîndată a tuturor clanurilor interlope din întreagă țara împreună cu Parchetul General despre care se presupune că MAI și DIICOT au cunoștință și le-au documentat”.

Citeşte şi:

Continuă căutările în casa lui Gheorghe Dincă. Ultima zi în care procurorii DIICOT pot folosi actualul mandat de percheziție

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă