Mergi direct la conținut »
FOTO | Armata a început construirea unui spital pentru tratarea cazurilor uşoare şi medii de coronavirus. Când va fi gata Galerie foto
6imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Armata a început construirea unui spital pentru tratarea cazurilor uşoare şi medii de coronavirus. Când va fi gata

FOTO | Armata a început construirea unui spital pentru tratarea cazurilor uşoare şi medii de coronavirus. Când va fi gata

Ministerul Apărării Naționale a început pregătirile pentru montarea formațiunii medicale ROL 2 în incinta Institutului de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan” Otopeni, pentru tratarea cazurilor uşoare și medii de infectare cu coronavirus.

De Cristian Otopeanu,

Primele operațiuni care se vor executa la fața locului vizează pregătirea terenului pentru montarea containerelor și echipamentelor.

Ulterior, vor fi desfășurate activitățile de instalare a tuturor elementelor componente ale structurii medicale și racordarea la utilități.

Formațiunea medicală ROL 2 va avea în compunere corturi medicale și containere, care cuprind, printre altele, unități de triaj, laborator, radiologie, sterilizare şi zonă de decontaminare.

Structura va deveni operațională, din punct de vedere administrativ, în circa 5 zile de la începerea lucrărilor de instalare, iar din punct de vedere medical, după parcurgerea etapelor de autorizare și acreditare, potrivit MApN.

Foto: Inquam Photos / Virgil Simionescu

Close
Închide
  Close