MENIU CAUTĂ

Armin Van Buuren, cap de afiș la NEVERSEA 2018. Iată cel de-al doilea val de artiști de renume mondial

Distribuie

Armin Van Buuren este cel mai cunoscut nume din cel al doilea val de artiști care vor veni la Neversea, la malul Mării Negre, în perioada 5-8 iulie. Artistul ajunge pentru prima dată pe litoralul românesc, dar a fost prezent până acum la fiecare ediție a festivalului Untold. Show-ul său este prevăzut să se desfășoare o dată cu răsăritul soarelui.

Din cel de-al doilea val de artiști așteptați la Neversea 2018 vor face parte și Steve Aoki, Galantis și Tujamo. Steve Aoki le promite fanilor un show incredibil dar și torturi delicioase pentru cei aflați în fața scenei principale a festivalului. Galantis sunt doi DJ suedezi care vin pentru prima dată la festivalul Neversea.

Jonas Blue și Steve Aoki

Jonas Blue va fi și el pentru prima dată pe plaja din Mamaia. Este cunoscut publicului cu ”Mama”, care are o jumătate de milliard de vizualizări, ori Perfect strangers, cu care a obținut cinci discuri de platină.

Artiști internaționali precum DJ Premier, Dope D.O.D, NGHTMRE, Rusko, AME, Eats Everything, Acid Pauli, Black Coffee, Blond:ish, Jan Blomqvist&Band, NU, Rampue, Christian Loffler, Claptone, El Mundo, Holmar, Kerala Dust, Nightmares on Wax, Begun, Satori Live, Stavroz Live, Viken Arman, Yokoo, Lucy, Mumdance sun așteptași și ei la Neversea 2018.

ANALIZĂ / Ce înseamnă cumpărarea UPC de către Vodafone pentru România

 

Citește mai multe despre Neversea pe Libertatea.

Comentarii