Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Arnold Schwarzenegger s-a reunit cu fosta amantă, pentru a sărbători succesul fiului lor

Arnold Schwarzenegger s-a reunit cu fosta amantă, pentru a sărbători succesul fiului lor

[gallery ids="2618055,2618033,2618042,2618034,2618043,2618041,2618040"]

Arnold Schwarzenegger este un tată mândru. Fiul lui Joseph, în vârstă de 21 de ani a absolvit una dintre cele mai prestigioase Universități din Los Angeles, Universitatea Pepperdine. Actorul a fost prezent la ceremonie și s-a pozat alături de băiatul său, iar imaginea a fost publicată pe contul de socializare.

În vârstă de 71 de ani, Arnold și fosta lui amantă, Mildred Baena, s-au reunit în weekend, pentru a sărbători succesul lui Joseph.

„Felicitări lui Joseph! Patru ani de muncă grea studiind afacerea la Pepperdine,  și astăzi este ziua ta mare! Sunt atât de mândru de tine. Te iubesc!”, a scris actorul pe contul de socializare.

La ceremonie, fiul lui Arnold s-a pozat și împreună cu mama lui.

„Unele dintre cele mai bune momente ale vieții mele sunt datorită acestei școli și a oamenilor din aceste imagini. Sunt foarte recunoscător pentru că am avut privilegiul de a studia și de a absolvi o școală atât de frumoasă și de mare calibru.  Acum am diplomă în administrarea afacerilor și cred că este doar începutul unui nou drum. Să vedem unde ne duce!”, a spus acesta, potrivit metro.co.uk.

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit în anul 2011 relația extraconjugală pe care a avut-o cu Mildred Baena

Citește și:

Procurorul sinucigaș era cercetat în cazul Ghiță – Kovesi! Redactase comunicatul în care Parchetul nega banii lui Ghiță pentru aducerea fugarului Popa, lucru acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților

Close
Închide
  Close