MENIU CAUTĂ
03 Aug. 2018 12:39

Articole vestimentare pentru bărbați la preț redus în Veranda Mall

Distribuie

În sezonul estival este important să te simți bine, dar și să arăți bine. Articolele vestimentare lejere, vaporoase, în culori vii și fresh, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, îți pot îmbunătăți starea de spirit de care ai nevoie atunci când pleci în vacanță.

De aceea, Veranda Mall ți-a pregătit în această perioadă reduceri de 30%, 50% și chiar 70% în majoritatea magazinelor din mall, pentru a te bucura de produse aflate la cele mai avantajoase prețuri, tocmai bune de pus în valiza Veranda.

Dana Enache ne-a propus o mică plimbare prin câteva dintre magazinele Veranda Mall, pentru a compune un exemplu de ținută masculină, potrivită pentru un weekend la Cluj.

La H&M se găsesc o grămadă de reduceri și pentru bărbați și cu siguranță vei găsi câteva articole vestimentare de care ai nevoie.

O pereche de pantaloni potrivită pentru un weekend la Cluj ar fi putea fi niste jeanși negri, care pot fi integrați în mai multe tipuri de ținute, prețul lor fiind de 50 de lei, redus de la 139 de lei.

Pentru că orice bărbat trebuie să aibă în propria garderobă un tricou polo, la Decimas cu siguranță vei găsi produsul perfect. De exemplu, un tricou polo de culoare bleu este la reducere și costă doar 39,99 lei, prețul lui întreg fiind de 74,99 lei.

Pentru a completa ținuta, în magazinul Deichmann poți opta pentru un rucsac albastru cu negru de la Puma, care se asortează și cu pantalonii negri de la H&M. Pentru acesta s-a aplicat o reducere de 30%, prețul final fiind de numai 69 de lei.

Dacă îți dorești să optezi pentru o culoare a pantalonilor mai deschisă, de vară, la C&A găsești o gamă variată de pantaloni pe diverse culori, o variantă reprezentand-o chiar o pereche slim fit, de culoare bej, la prețul de doar 69 de lei, redus de la 129 de lei.

De asemenea, pentru serile răcoroase din Cluj, trebuie pusă neapărat în valiza de vacanță o cămașă – de exemplu, gri, din denim, aflată la prețul de doar 39 de lei, redus de la 69.90 de lei.

Nu putem pleca în vacanță fără kit-ul de cosmetice și chiar dacă este vorba despre bărbați, la Sephora se găsesc și produse destinate sexului masculin.

De exemplu, borseta neagră la prețul de numai 109 lei este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți depozita produsele de îngrijire facială și corporală.

În plus, Veranda Mall te așteaptă cu o mulțime de astfel de reduceri atrăgătoare, la o gamă extrem de variată de produse, potrivite pentru toate nevoile și dorințele: reduceri de până la 50% la articolele sportive din magazinele Decimas (aici vei găsi cu siguranță încălțămintea perfectă pentru o drumeție pe munte), L.C. Waikiki, C&A, Bizzar Boutique, Sensiblu, CCC, Deichmann și multe altele.

Pentru mai multe detalii, poți accesa pagina de web www.verandamall.ro.

Comentarii