Artistul ne-a declarat că imediat după seism, primarul Romei, Virginia Raggi, a chemat echipe speciale pentru a efectua controle în zonele afectate.

„Azi dimineață la ora 07.40, cutremurul s-a simțit puternic și la Roma, eram în pat când a început. Imediat pe străzi s-a instaurat panică și haos. Au fost închise liniile A și B de la metrou pentru alertă de prăbușire. În zona basilicii ”San Paolo”,  o zonă foarte frecventată,  pe unde și eu trec aproape zilnic,  au fost evacuate mai multe străzi, fiind considerată o clădire cu risc din cauza  fisurilor de pe zidurile ei”, ne-a spus Constantino.

„Activitățile turistice au fost întrerupe în zona Colosseum-ului, care a fost închis pentru verificări. Sunt zvonuri aici în Italia că zidurile acestuia au suferit mai multe fisuri. Se fac verificări severe în întreaga zonă arheologică din centrul capitalei Italiei. Străzile din jur au fost evacuate. Toată lumea este speriată. Ne este teama că vor urma cutremure și mai puternice. E un coșmar, parcă nu se mai termină”, ne-a mai declarat artistul.

 

Constantino Toma, fost concurent la X Factor în Italia, este un artist român, cunoscut îîn Italia, care în vara această a lansat în România,  melodia   ”Anii ce au trecut”, în care spune povestea tuturor românilor plecați peste granițe, cu speranțe pentru un trai mai bun.

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse