Mergi direct la conținut »
Asistente de la Spitalul din Videle, acuzate că au rănit grav un băiețel de nici doi ani. „Mi-au nenorocit copilul că nu au ele chef”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Asistente de la Spitalul din Videle, acuzate că au rănit grav un băiețel de nici doi ani. „Mi-au nenorocit copilul că nu au ele chef”

Asistente de la Spitalul din Videle, acuzate că au rănit grav un băiețel de nici doi ani. „Mi-au nenorocit copilul că nu au ele chef”

Un copil de un an și cinci luni s-a ales cu răni grave la mână din cauza unei branule, după ce a fost internat la spitalul din Videle. Asta susține mama băiețelului care le acuză pe asistentele unității medicale că i-au maltratat fiul.

De Răzvan Mihalașcu,

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu două zile, după cum susține Andreea, mama copilașului. Tânăra a povestit că băiețelul ei a fost internat în spitalul din Videle, iar asistentele i-au montat o branulă pe care au strâns-o cu bandaj.

Mama mărturisește că fiul ei a suferit răni grave la mână pentru că bandajul s-a udat și nu a fost schimbat.

„Mi-au nenorocit copilul, din cauza ca nu au ele chef daca isi scoate copilul branula sa îi puna alta!!! Cand m am dus la ele sa le spun, ca mi a zis copilul ca il doare, au spus ca nu ii face nimic un bandaj. Apoi m-am dus in camera la reanimare, si i am desfacut-o fața de cum era strans. Si l am intrebat daca il mai doare si a zis ca nu ( 1 an si 5 luni) .

Apoi, ieri m am uitat sub bandaj, si am vazut ca ii curge ceva am fost la ele, i-a desfacut-o si tot ele erau mirate…. „ca de ce sa facut asa”. Le am zis sa ii dea cu ceva ca miroase a putrezit si au zis ca sa ma duc sa il spal cu apa si sapun, l am spalat… si degeaba. Ne-a dat drumul acasa , i am spus sa imi de a o crema, orice sa nu se infecteze , si mi a spus ca nu are nevoie de nimic, ca ii trece”, a scris tânăra mămică pe Facebook.

Potrivit observator.tv, mesajul tinerei  a fost distribuit de 5.000 de oameni, în mai puţin de 24 ore.

În octombrie 2018, mai multe infirmiere au fost filmate în timp ce mâncau semințe la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență din Alexandria, iar pacienții așteptau la coadă pentru a primi ajutor.

sursă foto: Facebook


Citește și:

Primele filmări de la Mărculești, lagărul care apare în documentele istorice găsite în dosarul ”Moscova 2”!

EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO


 

Close
Închide
  Close