Mergi direct la conținut »
Infirmiere de la Spitalul de Urgență din Alexandria, filmate în timp ce mâncau semințe. Pacienții care aveau nevoie de ajutor au fost puși să aștepte / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Infirmiere de la Spitalul de Urgență din Alexandria, filmate în timp ce mâncau semințe. Pacienții care aveau nevoie de ajutor au fost puși să aștepte / VIDEO

Infirmiere de la Spitalul de Urgență din Alexandria, filmate în timp ce mâncau semințe. Pacienții care aveau nevoie de ajutor au fost puși să aștepte / VIDEO

Caz scandalos la Spitalul de Urgență Alexandria, unde mai multe infirmiere au fost filmate în timp ce mâncau semințe la Unitatea de Primiri Urgențe, iar pacienții așteptau la coadă pentru a primi ajutor. Conducerea unității medicale susține că a acuzațiile nu se confirmă și că așteaptă depunerea unei plângeri pentru a deschide o anchetă.

Filmarea a fost realizată de o tânără care venise la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Teleorman. În imagini se vede cum infirmierele spărgeau semințe și stăteau la povești, în timp ce pacienții aveau nevoie de ajutor, notează Mediafax.

Revoltată de atitudinea angajatelor spitalului, tânăra a publicat imaginile pe Facebook.

„Scriu la această oră, pentru că n-am mai suportat nesimţirea şi nepăsarea din Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria. În timp ce pacienţii erau pe paturile de urgenţă, de la camera de gardă, aşteptând de minute bune (45 min) ca cineva să vină să le schimbe perfuziile ce erau terminate, ce făceau asistentele noastre? Vă spun eu: erau împărţite în două grupuri, unele stăteau de poveşti şi râdeau de mama focului, iar altele mâncau seminţe!”, a scris tânăra pe Facebook.

Cea care a realizat filmare a redat și o discuție dintre infirmiere.

„După aproximativ o oră, una din asistente a trecut pe lângă patul unui pacient şi a strigat către o altă asistentă: Ce faci cu ăsta? Că i s a terminat perfuzia, îi vine sângele înapoi în perfuzie! Ea răspunde (foarte deranjată că a fost întreruptă din mâncatul seminţelor): Ăla gras? Lasă-l (…) că a adormit!”, a povestit Gina Ioana, despre dialogul infirmierelor.

De cealaltă parte, directorul Spitalului Judeţean din Alexandria, Alexandru Dobre, a explicat că femeile surprinse în imagini sunt personal auxiliar care spălau bolnavii. Acestea nu ar fi mâncat semințe, ci covrigi.

Reprezentantul unității medicale a menționat că nu a fost depusă o plângere oficială cu privire la acest incident.â

„Astăzi (miercuri – n.r.) am văzut şi eu filmarea. Am verificat. Nu mâncau seminţe, mâncau şi ele nişte covrigi. Am vorbit cu şefa de secţie, n-a fost nicio problemă nu ştiu ce să vă zic. Eu am citit la comentarii despre asta. Dar am verificat, nu mânca nimeni seminţe. Măsurile le-am luat, a fost chemată toată tura care era de serviciu, au fost întrebate, n-a fost nicio problemă. Pe filmare nu apare nimic din ce comentează doamna aia pe Facebook. Doamna poate să vină, să facă o plângere. Chiar nu îmi place”, a menționat Dobre, conform sursei citate.

Buna seara! Scriu la aceasta ora pentru ca n am mai suportat nesimtirea și nepăsarea din Spitalul Județean De Urgență Alexandria! In timp ce pacienții erau pe paturile de urgentă, de la camera de garda, așteptând de minute bune (45min) ca cineva sa vina sa le oprească perfuziile ce erau terminate, ce făceau asistentele noastre? Va spun eu: erau împărțite in doua grupuri, unele stăteau la povesti și râdeau de mama focului, iar altele mâncau semințe! După aproximativ o ora, una din asistente a trecut pe lângă patul unui pacient și a strigat către o alta asistenta:

– *****, ce faci cu ăsta? Ca i s a terminat perfuzia, ii vine sângele înapoi in perfuzie!

Ea raspunde (foarte deranjata ca a fost întreruptă din mâncatul semințelor):

– Ăla gras? Lasă-l dracu ca a adormit!

“Dragelor”, dacă v ați plictisit de meseria pe care o practicați, dați-vă demisia!

Posted by Gina Ioana on Tuesday, October 23, 2018

sursă foto: turnucustiri.ro


Citește și Imaginile șocante ale unui supraviețuitor din infernul ”Colectiv”. Toboșarul Bogdan Moleșag: ”Las imaginile să vorbească despre mine”


 

Close
Închide
  Close