MENIU CAUTĂ

Atacul cu bombă de la Lyon nu a fost revendicat de nimeni. Autorul atacului neidentificat

Distribuie

Procurorul antiterorist care a preluat cazul atacului cu bombă comis vineri la Lyon, în urma căruia 13 persoane au fost rănite, a anunțat că nimeni nu a revendicat până acum atentatul.

Procurorul francez antiterorism Remy Heitz a spus că că bărbatul despre care se crede că a plasat dispozitivul şi poate fi observat în înregistrările video ale camerelor de supraveghere CCTV se ascunde în continuare și că nu a fost identificat până acum, scrie Reuters.

Explozia din centrul oraşului Lyon a fost provocată de un colet-capcană, în timp ce suspectul a fugit pe o bicicletă după ce a plasat dispozitivul.

13 persoane au fost rănite în urma exploziei, zece dintre acestea suferind răni minore și au fost externate deja, în timp ce alte trei se află în continuare în spital.

Primarul din Lyon, Gerard Collomb, a precizat la canalul BFMTV că doar una dintre cele trei persoane încă în spital suferă de răni grave după explozie, adăugând că incidentul „dureros ar fi putut fi mai rău”, scrie Agerpres.


Citește și: Cum explică un român ajuns politician în Spania alegerea sa: se săturase de corupție! „Am vrut mai mult pentru viața mea”


 

Citește mai multe despre lyon pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii