De Dragoș Tănase,

Consilierii municipiului Brașov au deja în mapa pentru şedinţa de miercuri, 18 septembrie, proiectul privind indicatorii tehnico-economici ai acestei investiţii, relatează Agerpres.

Astfel, conform devizului general prezentat de proiectant, SC Danina Star SRL Braşov, şi făcut public marţi, de biroul de presă al municipalităţii, costul total al investiţiei se ridică la 1.083.743,37 milioane lei cu TVA inclus.

Din această sumă, cea mai mare parte reprezintă cheltuielile pentru investiţia de bază – construcţii şi instalaţii, montaj, utilaje şi echipamente tehnologice, dotări – în valoare de 804.492,36 lei.

În urmă cu doi ani, Primăria Braşov anunţa intenţia de renovare şi modernizare a WC-ului public din piaţa cea mai frecventată de turişti din oraş, pentru a asigura aici şi accesul persoanelor cu dizabilităţi, în acest scop dorindu-se construirea unui lift.

Ulterior, însă, oficialii Primăriei au explicat că nu se pot aduce modificări structurii pieţei, singura soluţie acceptată fiind realizarea unei platforme mobile.

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente