MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2011 16:22

Autorul accidentului din Floreasca, Traian Andronie, către poliţişti: „Ce oameni am omorât eu, arată-mi cu creta pe trotuar ce oameni am omorât eu?”

Distribuie

Aroganţa tânărului Traian Andronie, fiul unui fost bancher, care în prezent locuieşte în Olanda, este dincolo de orice aşteptări. A refuzat testul cu etilotestul şi, mai mult, potrivit declaraţiilor unui martor, i-ar fi întrebat pe poliţiştii unde este dovada faptei de care este acuzat.
„Ce oameni am omorât eu? Arată-mi cu creta pe trotuar ce oameni am omorât eu?”, ar fi spus Traian, când a fost confruntat de poliţişti, potrivit taximetristului.
Traian Andrei Andronie se afla la volanul unui BMW X5, maşină aparţinând tatălui său, un fost bancher BCR, şi gonea cu viteză foarte mare, fiind urmărit de poliţie, în momentul în care a provocat un accident. Tânărul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, astfel că agenţii l-au urmărit prin Capitală. Fiind beat la volan, după ce petrecuse într-un club bucureştean, tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism. Apoi a ricoşat într-un taxi care staţiona regulamentar. În urma impactului, un taximetrist şi o tânără care se pregătea să urce în maşina acestuia au murit pe loc, iar alţi trei oameni au ajuns în stare gravă la spital.
 

Citește mai multe despre BMW (Bayerische Motoren Werke) pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii