MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Autorul dublului asasinat din Târgovişte a fost condamnat la detenţie pe viaţă

Distribuie

Marin Gheorghe, în vârstă de 58 de ani, de profesie mecanic auto și vânător autorizat, care în octombrie 2017, a împuşcat doi oameni, între care un consilier local din Răzvad, pe un câmp de lângă Târgovişte, a fost condamnat, joi, la detenţie pe viaţă pentru omor calificat.

Curtea de Apel Ploieşti a decis, joi, condamnarea pe viaţă a lui Marin Gheorghe, care a fost judecat pentru omor calificat, faptă comisă în 26 octombrie 2017, asupra victimelor Gheorghe Ifrim şi Ion Neagu, potrivit Mediafax.

Sentinţa Curţii de Apel Ploieşti este definitivă. De asemenea, instanța a decis și ca Marin Gheorghe să plătească şi să achite daune morale în valoare de 500.000 de euro.

Bărbatul era vânător autorizat și deținea legal arma de vânătoare cu care i-a împușcat pe cei doi bărbați. Medicii legiști au precizat că moartea celor două victime a fost una violentă.

Ancheta investigatorilor a scos la iveală faptul că primul a fost secerat de alicele asasinului consilierul Gheorghe Ifrim. Acesta a fost împușcat în piept și în cap, în zona ochilor. Angajatul său a fost ucis, tot cu focuri trase de la mică distanță, după ce a fost împușcat în spate și în coapsă.


Comentarii