MENIU CAUTĂ

Autorul triplei crime din Brașov era drogat când și-a omorât soția și copiii. Detalii halucinante despre asasinat

Distribuie

Florin Mircea Buliga, autorul triplei crime din Brașov, era drogat când și-a omorât soția și copiii. Dezvăluirea a fost făcută de avocatul Daniel Diaconu, care a menționat că anchetatorii au găsit canabis în mașina bărbatului care și-a ucis întreaga familie.

Consumul de droguri l-ar fi determinat pe Florin Mircea Buliga să-și omoare soția și cei doi copii, notează observator.tv.

„În opinia mea, consumul de canabis a declanşat starea criminală”, a declarat, pentru sursa citată, avocatul Daniel Diaconu.

În timpul audierilor, bărbatul de 43 de ani, acuzat de comiterea triplei crime, a băut doi litri de apă. Șocant, criminalul a spus că, după ce și-a ucis cei doi copii, a putut comunica telepatic cu ei și că aceștia i-au transmis că „e mai bine acolo”. Criminalul a mai spus, la audieri că a vorbit cu cei doi copii în timp ce îi omora și până când aceștia și-au dat ultima suflare.

Florin Mircea Buliga a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de omor calificat, iar instanța urmează să stabilească dacă suspectul va fi arestat.

Bărbatul, care s-a autodenunțat la Poliție după comiterea omorului, va fi supus unei expertize de specialitate pentru a stabilit dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei sângeroase.

Autorul triplei crime din Brașov era drogat. Florin Mircea Buliga și-a înjunghiat soția pe masa de masaj și i-a pus o orhidee pe piept

Individul a mers, luni, la mânăstirea Șinca Veche ca să se reculeagă. Acolo s-a rugat și a asistat la prelevere ținută de o măicuță. În drum spre Brașov, a oprit mașina pe motiv că ar fi avut o viziune cu privire la faptele pe care le-ar fi comis și a încercat să se sinucidă cu un cuțit de vânătoare, scrie brasovtv.com.

Bărbatul a cumpărat dintr-un magazin bomboane și o orhidee în ghiveci. Ajuns acasă, spre seară, a vrut să-i spună soției sale despre sinucidere, însă femeia nu a vrut să-l asculte.

Potrivit sursei citate, soții aveau un aparat de biorezonanță și unul de masaj. Aceștia au făcut masaj și apoi au stat la masă. În tot acest timp, fiul lor se juca la calculator, iar fata nu era acasă.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că Buliga și-a înjunghiat soția în zona inimii, apoi a învelit-o cu o pătură și i-a așezat apoi orhideea cumpărată pe pieptul femeii.

Mai apoi, bărbatul a sunat-o pe fiica lui care a ajuns acasă spre miezul noții. După ce fata s-a culcat, Florin Mircea Buliga a intrat în cameră ei și a înjunghiat-o cu opt lovituri de cuțit.

Fără milă, tatăl și-a ucis și fiul și a plecat apoi la sediul firmei sale unde a stat până dimineață.

A doua zi și-a sunat o verișoară din București căreia i-a povestit despre grozăvie. Femeia nu l-a crezut, așa că individul a discutat cu un prieten care l-a convins să meargă la Poliție.

În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut că a avut și o relație extraconjugală și că a consumat droguri.


Citește și #salvatipipera/ Mesajul lui Traian Mihu, primul IT-ist din Pipera, fost angajat la ICE Felix, pentru tineri: „Trebuie să tratezi lucrurile la serviciu ca în familie”


 

Citește mai multe despre Florin Mircea Buliga, Brașov și Crima pe Libertatea.

Comentarii