De Mihai Niculescu,

„Aşteptăm primul CSAT ca să declarăm şi Autostrada Marii Uniri obiectiv de interes strategic naţional”, a declarat ministrul Transporturilor luni, la Bicaz, potrivit Agerpres.

Pentru tronsonul Târgu Mureş – Ditrău – Tîrgu Neamţ a fost semnat contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate, iar pentru tronsonul Tîrgu Neamţ – Iaşi sunt în evaluare cele patru oferte depuse. Tronsonul Iaşi – Ungheni a fost scos la licitaţie pentru proiectare şi execuţie, a explicat ministrul transporturilor.

Răzvan Cuc a mai spus că la începutul lunii octombrie ar putea fi semnat contractul pentru drumul expres Piatra Neamţ – Bacău.

„’A fost terminată evaluarea tehnică şi financiară, în patru zile vom avea raportul. Aşteptăm 10 zile lucrătoare pentru a vedea dacă sunt contestaţii şi, dacă nu sunt, după 4 octombrie vom putea semna contractul. Pe primele date preliminare s-ar preta să facem autostradă, nu drum expres”, a precizat Răzvan Cuc.

Ministrul Răzvan Cuc a inspectat drumul naţional Piatra Neamţ – Bicaz, apoi a mers pe drumul naţional Bicaz – Poiana Largului, aflat în reabilitare, după care va vedea drumul naţional dintre Castelul de Apă şi localitatea Moţca, de la graniţa cu judeţul Suceava, a cărui reabilitare a început luni.

Citeşte şi:

Autostrada Soarelui intră în reparații între București și Fundulea. De când încep restricțiile de circulație

Incident șocant în București! Un bărbat care a refuzat să plătească pentru benzină a amenințat casiera și a vrut să intre cu mașina într-un grup de oameni!

Un segment din autostrada Lugoj – Deva, care nici n-a fost dat în folosință, are deja nevoie de reparații! O porțiune s-a crăpat și riscă să o ia la vale

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse