Cuprins:
Carnea de porc, în topul preferințelor
Principalul ingredient pentru multe dintre preparatele pe care românii le aleg pentru masa de Crăciun rămâne carnea de porc.
De la șorici și urechi pârlite, jumări și untură de mangaliță, tobă, mezeluri, piftie, sarmale, caltaboș și alte specialități, clienții preferă să păstreze produsele tradiționale la mesele de Sărbători.
Serviciile Freshful, folosite pentru a economisi timp
În agitația dinaintea sărbătorilor, tot mai mulți români aleg să folosească serviciile Freshful, pentru a economisi timp.
„Perioada Crăciunului este un moment de vârf pentru noi, la Freshful. În primul rând, sunt mult mai mulți clienți care au nevoie de noi, finalul de an este o perioadă intensă profesional și extrem de aglomerată, în magazine și în trafic.
Noi ne-am pregatit din timp, am mărit capacitatea depozitului și am dublat capacitatea de livrare. În al doilea rând, avem mereu grijă să avem diversitate în produsele relevante și sezoniere, așa că ne-am asigurat că avem carne de porc și multe tipuri de cozonaci, dar și multe alte specialități locale sau internaționale, peste 1.000 de vinuri bune și idei de cadouri pentru toate vârstele.
Ne străduim astfel să ajutăm clienții să se bucure din plin de sărbători, cu un pic de timp liber și delicii pe masa de Craciun, după un an care a fost interesant”, a declarat Tudor Mihăilescu, General Manager Freshful by eMAG.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro