Mergi direct la conținut »
Bărbații care înlocuiau telefoanele mobile cu plastilină au fost reținuți
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbații care înlocuiau telefoanele mobile cu plastilină au fost reținuți

Bărbații care înlocuiau telefoanele mobile cu plastilină au fost reținuți

Polițiștii din Mureș au identificat trei bărbați suspectați că au înlocuit cu plastilină telefoane comandate online de diverse persoane. În total, suspecții ar fi provocat o pagubă de 140.000 de lei.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada ianuarie – februarie, „un bărbat de 29 de ani, din Târgu Mureş, ar fi plasat, online, comenzi de telefoane mobile către societăţi ce comercializează bunuri electronice și electrocasnice, prin furnizarea de date de contact ale unor persoane fictive”, a anunțat într-un comunicat Poliția Mureș.

Acesta și-ar fi însuşit bunurile comandate, pe care le-ar fi înlocuit, introducând în respectivele colete bucăţi de plastilină.

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că faptele ar fi fost săvârşite în complicitate cu alți doi bărbaţi, ambii în vârstă de 21 de ani, din județul Mureș, angajaţi ai unei firme de curierat din Tîrgu Mureş, prin intermediul cărora ar fi fost livrate coletele.

Din cercetări a reieșit că, ulterior înlocuirii telefoanelor mobile cu plastilină de către bărbatul de 29 de ani, cei doi curieri ar fi returnat coletele, sub pretextul că nu ar fi fost ridicate de către destinatarii acestora”, se precizează în același comunicat.

O femeie din Craiova a declanșat cercetările

Anchetatorii au făcut o percheziție în locuința bărbatului de 29 de ani pe 5 ianuarie și l-au reținut pentru înșelăciune în formă continuată.

O femeie din Craiova a reclamat, recent, că a primit plastilină în loc de un telefon iPhone XS MAX 256 GB de 6.800 de lei.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Femeia a spus că voia să cumpere telefonul dorit pe loc, însă nu era pe stoc, așa că a fost plasată o comandă online, pentru care a plătit 6.800 de lei. Smartphone-ul a ajuns în magazin pe data de 31 ianuarie iar, la ridicare, când a desfăcut cutia în magazin a avut parte de un șoc.

Angajații magazinului din Craiova au sesizat autoritățile, iar astfel înșelăciunea a ieșit la iveală.


Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

Close
Închide
  Close