Vasile Duduman și-a agresat fosta concubină și i-a pus fiului său un ștreang de gât. Pentru a o convinge să se întoarcă la el, i-a trimis femeii o imagine înfiorătoare cu băiețelul de doi ani și patru luni pe care a amenințat că îl ucide, notează Monitorul de Suceava.

Cu toate acestea, procurorii din Rădăuți au decis să nu ceară arestarea bărbatului care este cercetat în libertate. Vasile Duduman este urmărit penal pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere

„La datele de 24.09.2019 în jurul orei 13.30 și 23.09.2019, în jurul orei 16.30, a încălcat Ordinul de protecție (…) emis de Judecătoria Rădăuți, a lovit-o cu un telefon în umăr pe T.C., a amenințat-o cu acte de violențe și cu moartea și a provocat distrugeri telefonului mobil (…) aparținând persoanei vătămate T.C. Față de inculpatul D.V. s-a dispus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, incidentul șocant a avut loc în luna iunie, însă imaginile cu copilul prins în ștreang au fost publicate joi. După apariția acestora, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Ad placeholder

Abia în urmă cu o săptămână, bărbatul a primit ordin de protecție emis de Judecătoria Rădăuți. În ciuda acestuia, Duduman a luat legătura de mai multe ori cu fosta concubină pe care a amenințat-o.

În acest caz și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava a demarat o anchetă. Instituția s-a autosesizat după publicarea fotografiilor cu băiețelul cu ștreangul de gât.

foto: Monitorul de Suceava

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA | Jurnalist De Telegraaf: „Autoritățile nu comunică nimic despre cazul Visscher. Este greu să aflăm pentru ce a fost condamnat și când. Să sperăm că a lăsat urme în România”

Dincolo de fenomenul Greta Thunberg. „Nu există nici un scenariu care să stopeze creșterea nivelurilor oceanelor în acest secol”, avertizează un nou raport de mediu al Națiunilor Unite

Opt funcționari ai Primăriei Timișoara au mers în vizită la fabrica de tramvaie din Turcia, dar s-au relaxat și în baloane! Distracție în Cappadocia

Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație? Care ar fi motivul despărțirii
PARTENERI - GSP.RO
Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație? Care ar fi motivul despărțirii
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea
Horoscop 7 august 2020. Balanțele se bucură de mai multă apreciere din partea superiorilor
HOROSCOP
Horoscop 7 august 2020. Balanțele se bucură de mai multă apreciere din partea superiorilor