MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2017 21:31 , de Dragoș Tănase

UPDATE | S-a reluat circulația în Pipera. Traficul rutier fusese blocat, după ce un șofer a defectat bariera CFR de la Petricani

Distribuie

Bariera CFR de la Petricani s-a defectat. Traficul rutier din zona Pipera-Petricani a fost paralizat în zona barierei CFR.

UPDATE – 21.31: Defecțiunea a fost remediată, brațele barierei fiind reparate, iar circulația rutieră se efectuează normal, cu excepția momentelor când sunt trenuri înscrise în circulație pe respectivul tronson feroviar.

S-au format cozi infernale, iar șoferii au așteptat zeci de minute, fără ca bariera să se ridice, deși pe calea ferată nu mai trecea niciun tren.

Mulți conducători auto au făcut cale întoarsă, iar motocicliștii au forțat trecerea, riscându-și astfel viața.


CITEȘTE ȘI… Andreea Bălan nu a publicat imagini cu fiica ei în care să i se vadă față. Soțul ei a postat acum o fotografie foarte frumoasă!


Un echipaj de poliție a sosit la fața locului, pentru a asigura zona, iar CFR Infrastructură a fost informată de incident.

Ulterior, s-a aflat faptul că au trecut mai multe trenuri, într-o perioadă scurtă de timp, dar nu aceasta a fost cauza incidentului.

Bariera a fost defectată la oră 19.40 de un conducător auto, care a forțat trecerea printre brațele barierei când această se află în poziție orizontală, în timp ce trecea trenul IR 1945. În intervalul 18.50-19.40, bariera a fost lăsată, deoarece prin zonă au trecut șase trenuri și o locomotivă izolată. Bariera a fost defectată înainte de trecerea ultimului tren înscris în circulație pe zona respectivă. A fost deja înregistrată defecțiunea, personalul de intervenție fiind deja pe drum pentru a repara brațul barierei și sistemul de acționare', a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei a Nationale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan, în exclusivitate pentru Libertatea.

Evenimentul vine la puțin timp după ce și cirulația metroului în zonă a fost perturbată. Practic, astăzi, Pipera a fost blocată și în subteran și la suprafață.

În jurul orei 18.00, a fost haos la stația de metrou Pipera, din cauza noului sistem de taxare. Călătorii au format cozi până în stradă.


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV / Boureanu și Herșcovici, obligați să se suporte după ce amândurora le-a fost refuzată eliberarea. Marea prietenie a colegilor de celulă s-a încheiat cu o ceartă la cuțite


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii