Mergi direct la conținut »
Băsescu critică dur remanierea decisă de PSD: "O minte întortocheată, care nu va face decât instabilitate, în continuare, în ţară"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Băsescu critică dur remanierea decisă de PSD: "O minte întortocheată, care nu va face decât instabilitate, în continuare, în ţară"

Băsescu critică dur remanierea decisă de PSD: „O minte întortocheată, care nu va face decât instabilitate, în continuare, în ţară”

Preşedintele de onoare al PMP, Traian Băsescu a criticat, sâmbătă, decizia PSD şi a Guvernului de a face remaniere guvernamentală. Fostul preşedinte spune că o modificare în Guvern ar fi trebuit să aibă loc după alegerile europarlamentare când cei doi miniştri social-democraţi care candidează pentru Parlamentul European ar fi plecat "în mod natural, prin conflictul de interese".

De Valentina Postelnicu,

„Ce e cu Europa asta, frate, că în ţară nu aude nimeni de ea? Subiectele sunt: Dragnea, procurorul general, remaniere pe care nu ştiu de ce a făcut-o. Putea să fie făcută după ce se terminau alegerile europarlamentare şi, în mod natural, cei doi miniştri plecau din Guvern prin conflictul de interese. O minte întortocheată care nu va face decât instabilitate, în continuare, în ţară”, a declarat Băsescu, sâmbătă, la Romexpo în deschiderea reuniunii pentru prezentarea programului PNP pentru alegerile europarlamentare.

Traian Băsescu a vorbit şi despre mesajele PSD şi PNL pentru campania electorală dinaintea alegerile europarlamentare, pe care le-a catalogat ca fiind „populiste”.

„Mă uitam la sloganurile populiste ale PSD şi PNL. «România în primul rând», au tradus prost «America First» a lui Trump. Al PSD, România suverană. Oameni desprinşi de realităţile Europei şi care prin atitudine nu servesc ideea unei Europe care să evolueze pozitiv pentru cetăţeni”, a spus Băsescu.

Câteva mii de delegaţi participă, sâmbătă, la Rompexo, la reuniunea PMP în care va fi prezentat programul acestei formaţiuni politice pentru alegerile europarlamentare.

Intitulat „Mai multă integrare, mai multă integrare”, programul include următoarele direcţii: creşterea subvenţiilor pentru agricultură, punerea în funcţiune a căii de navigaţie Constanţa -Rotterdam, apărarea drepturilor celor 3,5 milioane de români plecaţi la muncă în Europa şi promovarea obiectivului de ţară propus de PMP – reîntregirea ţării prin unirea ţării cu Republica Moldova.

Lista PMP pentru alegerile europarlamentare este deschisă de Traian Băsescu, urmat de Eugen Tomac, Ioana Constantin, Marius Paşcan, Simona Vlădica, Robert Turcescu, Teodora Desagă, Petru Movilă, Cătălina Bozianu, Cătălin Bulf.

Citeşte şi: Iranianul care a tratat ”Dosarul Tezaurului” cu rușii a plecat din țară. Avocat: ”Nu cred că vor sta cu mâinile în sân”

Close
Închide
  Close