Mergi direct la conținut »
Bătaie la poarta lui Gigi Becali în ziua nunții fiicei lui. „Bine că nu am ieșit, că mă aresta și nu mai eram la nunta fetei mele” / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Bătaie la poarta lui Gigi Becali în ziua nunții fiicei lui. „Bine că nu am ieșit, că mă aresta și nu mai eram la nunta fetei mele” / VIDEO

Incident azi, la poarta vilei din Pipera a lui Gigi Becali. Un bărbat a forțat intrarea în curte, iar la fața locului au intervenit polițiștii și ijandarmii.

De Daria Maria Diaconu,

Gigi Becali se pregătește pentru o seară specială: azi va avea loc nunta fiicei sale, Theodora, cu Mihai Mincu. Dimineața nu a început însă bine. Un bărbat a încercat să intre în curtea vilei omului de afaceri, potrivit România TV.

Bărbatul a coborât dintr-o mașină în fața casei din Pipera a lui Gigi Becali și a forțat intrarea. El a lovit mai mulți trecători și l-a agresat și pe portar. În mașină se mai afla o femeie, mai arată sursa citată.

„Bine că nu am ieșit. Vărul meu a ieșit, eu nu am ieșit că dacă ieșeam mă aresta și nu mai eram la nunta fetei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Oamenii din ăștia nu ar trebui să aibă voie pe stradă” , a declarat Gigi Becali, într-o intervenție telefonică la România TV.

Bărbatul care a făcut scandal în fața vilei lui Pipera a lui Gigi Becali / sursă foto: Spynews

„Nu am mai avut niciodată astfel de incidente. Am pază 24 de ore din 24, am camere. Imediat dacă e ceva mai periculos imediat vin mașinile de la BGS”, a mai spus finanțatorul FCSB.

Omul de afaceri a oferit și câteva amănunte despre cum se va desfășura nunta fiicei sale.

„O să fie la nuntă un singur înalt ierarh. O să fie mulți preoți și călugări invitați. Nu vă pot spune la ce biserică, că vine multă lume acolo. Eu nu le-am făcut niciun cadou mirilor. Cadoul meu este dragostea și rugăciunea mea. Rugăciunea pe care am făcut-o azi la sfânta liturghie. Lucrurile materiale doi bani nu fac. Am invitat pe Mitică Dragomir, că o cunoaște pe fată de mult. L-am invitat pe Hrebengiuc și pe Videanu. Dacă Băsescu nu m-a invitat la fata lui, nu l-am invitat nici eu. N-am invitat prieteni deloc, decât patru prieteni. Borcea ce să trimită? O să vină nevasta lui”, a mai spus el.

Close
Închide
  Close