Mergi direct la conținut »
Bebeluș găsit mort în Petroșani. Cadavrul pruncului era învelit în cârpe și aruncat în zăpadă / FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bebeluș găsit mort în Petroșani. Cadavrul pruncului era învelit în cârpe și aruncat în zăpadă / FOTO

Bebeluș găsit mort în Petroșani. Cadavrul pruncului era învelit în cârpe și aruncat în zăpadă / FOTO

O femeie din Petroșani a sunat la 112, după ce a găsit cadavrul unui bebeluș pe o stradă din oraș. Copilașul se afla pe un morman de zăpadă și era învelit în cârpe.

Polițiștii din municipiul Petroșani au fost alertați, printr-un apel la 112, că o femeie a găsit marți dimineață cadavrul unui nou-născut, lângă gunoiul unui bloc din Petroșani.

Bebelușul găsit mort a fost descoperit pe un maldăr de zăpadă, scrie gddhd.

„Confirmăm faptul că un nou-născut a fost fost găsit decedat, la Petroșani. Colegii noștri sunt la fața locului pentru a efectua cercetări, iar în funcție de acestea vor fi luate măsurile care se impun”, a spus reprezentantul IPJ Hunedoara, pentru ziardehunedoara.ro.

Polițiștii au deschis un dosar penal, iar cercetările sunt efectuate de procurorii Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Anchetatorii fac cercetări pentru a o identifica și găsi pe mama bebelușului.

sursă foto: gddhd


Citește și Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!


 

 

Close
Închide
  Close