MENIU CAUTĂ

Răsturnare de situație în cazul bebelușului găsit mort în fântână, în Brăila. Cum a murit de fapt pruncul

Distribuie

Bebelușul găsit mort în fântână, în Brăila, nu a fost ucis de mama lui. Ipoteza anchetatorilor nu s-a confirmat, după ce medicii legiști au stabilit că a murit în urma unei pneumonii. Chiar dacă asupra mamei nu mai planează suspiciuni de omor, ea este anchetată în continuare, pentru că procurorii vor să știe cum a fost aruncat în fântână micuțul, acum mai bine de două săptămâni. Femeia a declarat că a fost răpit, dar oamenii legii nu sunt convinși de asta.

Bebelușul găsit mort în fântână, în Brăila, nu a fost ucis, a stabilit procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în baza autopsiei efectuate asupra trupului neînsufleţit. Serviciul de Medicină Legală a stabilit că pruncul de numai 6 zile a murit în urma unei pneumonii, și nu în urma urma unor leziuni suferite după aruncarea în fântână, relatează obiectivbr.ro.

Pe 15 august, pruncul a fost găsit mort, în fântână, la momentul respectiv fiind întocmit un dosar penal pentru omor. Cercetările au scos la iveală altceva, pruncul era deja decedat când a fost aruncat în puţ. Cercetările continuă pentru a se stabili exact cine s-a debarasat în acest mod odios de trupul copilaşului. Mama susţine în faţa anchetatorilor că micuţul a fost răpit şi că apoi l-a descoperit în fântână.

Descoperirea macabră a fost făcută în seara zilei de 15 august. Mama copilaşului, în vârstă de 24 de ani, a sunat la Poliţie şi a anunţat că nu-l găseşte nicăieri prin casă. Ulterior, tot ea a revenit la scurt timp cu un alt apel spunând că l-a găsit căzut în fântănă, mort. Femeia mai are şi alţi copii, ea locuind împreună cu soţul şi alte rude, în localitatea Bărăganul.

Sursa foto: obiectivbr.ro


Tatăl româncei moarte în Republica Dominicană acuză familia iubitului tinerei: „L-au ținut 16 ore ascuns!”


 

Citește mai multe despre Brăila și fantana pe Libertatea.

Comentarii