De Cristian Anton,

Fanii peliculei „Vânătorii de fantome/ Ghostbusters” au aflat că membrii distribuției care a adus pe ecrane povestea în 1984 se regăsesc pe genericul celui de-al patrulea film din serie.

Jason Reitman, fiul regizorului de la pelicula inițială, Ivan Reitman, va regiza producția în care vor mai juca Finn Wolfhard, Carrie Coon și Paul Rudd.

Bill Murray, care a jucat ultima dată rolul lui Venkman pentru a doua peliculă din serie, în 1989, a anunțat că va relua personajul și pentru „Vânătorii de fantome: Moștenirea/ Ghostbusters: Afterlife”.

Murray: ”O să meargă”

Murray a jucat și în producția din 2016, a treia din serie, regizată de Paul Feig, în care protagonistele erau femei, dar a interpretat un alt rol decât cel al lui Venkman.

Actorul a dat vestea într-un interviu pentru Vanity Fair: „Scenariul este bun. Are multă emoție. Are multe lucruri legate de familie și replici foarte interesante. O să meargă”.

Și cei care au jucat alături de Murray în primele filme din serie, Dan Aykroyd și Ernie Hudson, vor reveni cu rolurile Dr Ray Stanz și Winston Zeddemore.

Actorul Harold Ramis, care îl juca pe Dr Egon Spengler, a murit în 2014.

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

„Ne lipsește o persoană”, a comentat Murray. „Asta-i înțelegerea – și asta-i povestea pe care o s-o spunem, e povestea pe care ne-au scris-o”.

„Vânătorii de fantome: Moștenirea/ Ghostbusters: Afterlife” va avea premiera în luna iulie. Dupa ce se mută într-un orăsel liniștit, o mamă și cei doi copii ai săi află că au o strânsă legătură cu echipa originală Ghostbusters și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei.

Primul film ”Ghostbusters”, unul din cele mai bune din istorie

Prima peliculă „Ghostbusters” a avut premiera în 1984, când a rămas pe primul loc în box office pentru șapte săptămâni la rând.

A fost comedia cu cel mai mare succes de casă în anii ´80, adunând în total echivalentul a 641 de milioane de dolari din cinematografe.

Continuarea poveștii, „Ghostbusters II”, lansată în 1989, nu a mai avut același succes, iar în 2016 Paul Feig a regizat o prelucrare a poveștii cu o distribuție în principal feminină.

Filmul din 1984 a fost considerat una dintre cele mai bune comedii lansate, votat de Hollywood Reporter în topul 100 al celor mai bune filme. Este considerat modelul peliculelor care au adus pe ecran întâlniri între comedie și SF ori alte genuri specifice, precum ”Men in Black”, ”Evolution” sau ”Pixels”.

Citeşte şi:

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici. Reacția ministrului

Un pasager suspect că este infectat cu coronavirus a fost luat cu ambulanța de pe Aeroportul Otopeni și transportat la Institutul Matei Balș. Ce spun autoritățile

Coronavirusul a ucis 41 de oameni și se extinde rapid. Aproape 1300 de cazuri în China, 237 în stare critică. Pacienți confirmați în alte 11 țări

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută