MENIU CAUTĂ

Biroul președintelui Liberiei, invadat de șerpi. Fostul fotbalist George Weah nu se va putea întoarce la muncă mai multe zile

Distribuie

George Weah, preşedintele Liberiei, nu va putea intra în biroul său până la mijlocul săptămânii viitoare după ce în clădire au intrat doi șerpi.

Autoritățile liberiene au anunțat că în clădirea în care se află biroul președintelui urmează să se realizeze o procedură de fumigare pentru înlăturarea a doi şerpi care au pătruns în imobil.

Weah, fost star al fotbalului, ocupă ultimul etaj al imobilului Ministerului de Externe, în centrul capitalei, Monrovia. Miercuri, doi şerpi au pătruns la parterul clădirii, nu departe de liftul folosit de către preşedinte, fost atacant la PSG şi AC Milan.

”Toate activităţile Ministerului de Externe, inclusiv biroul pentru paşapoarte şi vize, vor fi suspendate din cauza fumigaţiei din 18 până pe 23 aprilie. Activităţile obişnuite vor fi reluate pe 24 aprilie”, a indicat ministerul într-un comunicat citat de Agerpres.


Citește și: FOTO&VIDEO/ Explicația halucinantă a primarului care a turnat bere peste cadavrul unui urs: „Acasă când tai porcul primul pahar de țuică îl torn peste el. Așa am făcut și aici”


 

Citește mai multe despre george weah pe Libertatea.

Comentarii