MENIU CAUTĂ

Bobby de la Voltaj are plaja in Thailanda

Distribuie

Nu mai e la moda sa-ti cumperi o casa de vacanta in Romania. De la o vreme, de cand au dat de gustul banului, cei mai avuti dintre romani si-au indreptat atentia catre cele mai indepartate zone ale lumii. Asa se face ca VIP-urile autohtone aleg locatii exotice pentru a-si achizitiona proprietati, fie ca e vorba de apartamente, vile, terenuri, fie chiar de… plaje.


Indragostit de calatorii in locuri indepartate, compozitorul si claparul trupei Voltaj, Bobby Stoica, si-a cumparat o bucatica de plaja in Thailanda. Muzicianul s-a indragostit de aceasta tara dupa ce, trei ani la rand, si-a petrecut aici o luna de vacanta, cand in Romania e iarna.


Locul a fost cumparat cu un pret modest, secretul fiind impartasit doar prietenilor. Oaspete la casuta sa de pe plaja, la ultimul periplu in Thailanda, a fost chiar Calin Goia, colegul sau de trupa.


Dan Diaconescu are vile la Cannes si la Miami


Despre Dan Diaconescu, inventatorul vedetelor OTV, se vorbeste prin cercurile apropiate lui ca ar avea o vila in luxosul Cannes.


Culmea e ca, desi nu isi permite prea des un concediu, ziaristul si-a mai cumparat, recent, un casoi in insoritul Miami Beach, pe malul Oceanului Atlantic.
Aproximativ un milion de dolari a cheltuit Dan Diaconescu pentru acest imobil.Mutu sta in cartierul bogatilor din MiamiAdrian Mutu locuieste la Florenta, insa isi petrece fiecare vara la Miami, locul unde, spune el, nu se plictiseste niciodata.Mijlocasul nationalei e proprietarul a trei case in acest oras, dintre care doua se afla in Coral Gables, unul dintre cartierele de lux ale celebrului oras.Cea de-a treia e un apartament, situat la unul din etajele superioare ale hotelului Ritz-Carlton.Fly Project&Tom Boxer, casa la Rio


Plecati in Brazilia cu gandul sa filmeze un videoclip, Tom Boxer (Cosmin Simionica), Tudor si Dan (Fly Project), impreuna cu fiii Ancai Parghel au achizitionat o proprietate, in vecinatatea celebrei plaje de la Rio.
Casa, adjudecata la un pret de chilipir – 60.000 € – se afla in grija unor vecini.Tom Boxer


 


Tudor de la
(Fly Project)
Dan de la
(Fly Project) Dan Balan are doua imobile la New York


A parasit Chisinaul in urma cu opt ani, iar cativa ani stat cu chirie in Bucuresti. In prezent, Dan Balan (ex-O-Zone) are doua locuinte in New York.


El a bagat bani intr-un apartament, iar acum si-a achizitionat si o casa la periferia metropolei americane, pe care a decorat-o dupa sfaturile unor stilisti in voga.


Pelinel si Boureanu, fascinati de America


Modelul Valentina Pelinel si politicianul Cristian Boureanu sunt fascinati de New York. Tanara s-a simtit atat de bine aici, incat si-a cumparat, pe vremea cand era manechin, un apartament. Cu un an in urma, ea si sotul ei au vandut acel imobil si si-au luat unul ceva mai mare si mai bine plasat .

Comentarii