De Dragoș Tănase,

Bomba a fost descoperită la mare adâncime sub Kremlin în cursul unor excavări arheologice, a informat media de stat rusă.

Informaţia a fost confirmată de comandantul militar al Kremlinului, general-locotenentul Serghei Hlebnikov, care a declarat că bomba a fost dezactivată, iar apoi transportată pentru a fi detonată într-un loc sigur.

„Toate măsurile necesare pentru asigurarea securităţii pe teritoriul Kremlinului au fost efectuate. E linişte la Kremlin. Proiectilul a fost înlăturat şi dus în altă parte pentru a fi detonat”

Comandantul militar al Kremlinului, general-locotenent Serghei Hlebnikov:

Programul zilnic al preşedintelui Vladimir Putin nu a suferit modificări în urma descoperirii bombei, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Agerpres.

Kremlinul, al cărui nume se traduce prin „fortăreaţa”, este principalul bastion al puterii politice din Rusia şi reşedinţa şefului statului rus.

Recent, o bombă neexplodată din Al Doilea Război Mondial a fost găsită și în România, de doi turiști, în Munții Bihorului.

Citeşte şi:

Un profesor de istorie din Mehedinți are la profil poza unui criminal de război nazist! Răspuns halucinant: “Nu au copiii carte să știe cine e”

Doi englezi vor să facă ocolul lumii într-un avion vechi de aproape 80 de ani

Aproape 3.500 de persoane au fost evacuate în Budapesta pentru dezamorsarea unei bombe din Al Doilea Război Mondial

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie