MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 19:16

Brânză franțuzească, retrasă de Mega Image din cauza bacteriei E.coli

Distribuie

Brânză franțuzească, retrasă de Mega Image din cauza bacteriei E.coli. Retailerul Mega Image retrage de pe piață un sortiment de brânză franțuzează, după ce furnizorul produsului a informat că există suspiciuni că brânza ar fi contaminată cu Escherichia Coli O26.

Avertismentul a fost lansat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

„Astăzi (joi, n.r.), Punctul Naţional de Contact RASFF România a fost notificat de către Punctul European de Contact RASFF asupra unei retrageri iniţiată de compania Mega Image pentru sortimentul de brânză Reblochon de Savoie au lait cru 450g. Retragerea produsului a fost iniţiată în urma unei informări primite de la furnizorul Societe Fromagerie Chabert despre existenţa unui suspiciuni de contaminare cu Escherichia Coli O26 a produsului”, a anunțat ANSVSA.

Loturile de brânză care ar putea fi contaminată cu bacteria E.coli au seria de identificare ce începe cu 8CR.

Brânză franțuzească, retrasă de Mega Image din cauza bacteriei E.coli. Produsul a fost distribuit în mai multe magazine

Magazinele în care a fost distribuit acest produs sunt Mega Image Ion Mihalache, Mega Image Cobălcescu, Mega Image Băneasa, Mega Image Tomis Constanta.

Oamenii care au cumpărat acest produs trebuie să-l returneze, însoțit de bonul fiscal, în magazinul din care l-au achiziționat.


Citește și Primul doctorat susținut la Politehnica din București, în 1936, a fost al unui american


 

Loading...
Comentarii