Presa ar trebui să pună mai mult accent pe promovarea inclusiv a lucrurilor bune şi frumoase care se fac în administraţia publică.

Andreea Grigore, director ministerul Dezvoltării:

Ministerul de Finanțe a descoperit în mai 2018 nereguli în valoare de 1,4 milioane de lei, într-unul dintre numeroasele proiecte pe bani europeni derulate de asociația lui Alexandru Cumpănașu (AID), după cum a dezvăluit public Libertatea.

Niciodată până acum câteva zile, când au apărut informațiile în ziar, Ministerul Dezvoltării n-a făcut publice constatările Ministerului de finanțe despre felul defectuos în care Minsterul Dezvoltării și AID au cheltuit banii publici.

Căutată ca să comenteze felul în care a decurs contractul cu Alexandru Cumpănașu și ca să explice prezența ei la nunta acestuia, Andreea Grigore, directoarea Direcției de Integritate și Bună Guvernanță din minister, n-a răspuns apelurilor și mesajelor repetate ale ziarului.

După apariția articolelor, ea a trimis o precizare, pe care o publicăm integral, la finalul acestui articol.

În punctului său de vedere, directoarea de la Ministerul Dezvoltării nu spune nimic despre relațiile de amiciție cu Alexandru Cumpănașu și despre prezența sa la nunta acestuia.

Andreea Grigore afirmă că nu a fost implicată în selecția AID, cum a susținut Cumpănașu, reprodus într-un document oficial publicat de către ziar. Cumpănașu a pretins, la o întâlnire din anul 2018 avută cu oamenii din Ministerul Dezvoltării, că descoperirile și măsurile luate de Ministerul de Finanțe ”reprezintă o vânătoare de personalități care au fost implicate în decizia privind selecția unui partener la acea perioadă: dl Liviu Dragnea, dna Sevil Shhaideh, dl Mihai Busuioc, dna Ionela Stoian, dna Andreea Grigore”.

Ad placeholder

Funcționara amenință Libertatea cu judecata.

”Consider că presa ar trebui să pună mai mult accent pe promovarea inclusiv a lucrurilor bune şi frumoase care se fac în administraţia publică și nu doar a celor care, pare-se, că se vând bine şi care distrug tot ce s-a făcut bun, cu mult efort şi mult stres”

Andreea Grigore, director:

Ea susține că nu a reluat parteneriatul cu Alexandru Cumpănașu, ci doar a continuat proiectul cu oamenii din minister, ceea ce este exact acuza acestora: ”Am fost puși să facem ceea ce trebuia să faca Alexandru Cumpănașu, servicii pentru care, de altfel, el primise și banii”. 

Iată comunicatul integral:

Citeşte şi:

După ce Libertatea a publicat informații despre contractele lui Cumpănașu, Ministerul Dezvoltării spune că și el a găsit aspecte penale: o angajată susține că asociația lui Cumpănașu i-a falsificat semnătura!

DOCUMENTE: Cum recunoștea Cumpănașu că Dragnea “a fost implicat în selecția” asociației lui și-l plângea pe liderul PSD, spunând că e victima unei “vânătoare de personalități”! Cumpănașu amenință cu judecata

Guvernul PNL a reluat proiectul inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu. Cum a plătit-o acesta cu 40.000 de lei pentru câteva pagini pe o angajată a ministerului!

Adevărul despre fotbalistul român bătut de colegi chiar la el acasă după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. „Sunt însă în șoc, mă sună toată lumea”
PARTENERI - GSP.RO
Adevărul despre fotbalistul român bătut de colegi chiar la el acasă după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. „Sunt însă în șoc, mă sună toată lumea”
Cine a ucis-o, de fapt, pe Prințesa Diana. Secretul care zguduie Casa Regală a ieșit la iveală
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine a ucis-o, de fapt, pe Prințesa Diana. Secretul care zguduie Casa Regală a ieșit la iveală
Horoscop 11 iulie 2020. Racii au motive de conflict cu partenerul de cuplu sau cu cei din familie
HOROSCOP
Horoscop 11 iulie 2020. Racii au motive de conflict cu partenerul de cuplu sau cu cei din familie
RECOMANDĂRI