Pe 8 Martie, majoritatea bărbaților își arată dragostea pentru femeile imporante din viața lor, doamnele şi domnişoarele fiind copleşite de cadouri, flori şi cuvinte frumoase.

Dacă nu știi ce cadouri să alegi, iată câteva dintre cele mai bune idei pentru a putea surprinde persoana căruia vrei să îi dăruieștei ceva.

Cadouri de 8 Martie pentru iubită: de la flori la parfumuri scumpe

Cadourile oferite cel mai frecvent cu ocazia zilei de 8 Martie sunt florile. Următoarele mențiuni ale respondenților când vine vorba de cadouri date de Ziua Femeii sunt: parfumuri, dulciuri, mărțișoare și articole vestimentare. 85% dintre intervievate declară că ele, de obicei, primesc cadouri de Ziua Femei, arată un sondaj IRES.

Citește și: Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase urări de Ziua Femeii

Astfel, florile sunt întotdeauna cea mai sigură alegere atunci când vine vorba de cadouri de 8 Martie pentru iubită și sunteţi în pană de idei. De exemplu, Lalelele sunt cele mai populare flori de 8 martie şi sunt asociate cu iubirea şi pasiunea, mai ales dacă sunt roşii. Cele galbene simbolizeaza gânduri pozitive, cele albe – iertare, în timp ce lalelele mov au un caracter nobil.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Idei de cadouri de 8 Martie pentru iubită

• O cutie de bomboane de ciocolată

• Parfumurile sunt apreciate de toate femeile. Evită în schimb seturile de baie, cu gel de duş sau loţiuni. Sunt prea comune. Caută mai degrabă uleiuri pentru piele sau păr.

• Eşarfele din materiale fine, precum mătasea sau caşmirul, însoţite de broşe cu şnur de mărţişor, iar despre bijuterii nu este cazul să vă spunem cât de potrivite sunt. Nu trebuie să cheltuiești o avere. O bijuterie accesibilă, dar de efect va fi extrem de apreciată.

• Pentru că orice femeie, fie ea iubită, mamă, prietenă sau soră, are nevoie de o pauză, cei cu dare de mână care doresc să răsfeţe prezenţa feminină meritoasă din viaţa lor îi pot face cadou o şedinţă de relaxare, la spa, masaj şi tratamente de îngrijire.

• Dacă vă place să gătiţi, îi puteţi face o surpriză, asta în special iubitei dumneavoastră: o cină romantică la lumina lumânărilor. Ai și varianta B: scoate-o în oraș, la un restaurant drăguț.

• Un parfum va fi mereu apreciat, dacă nimerești marca sau dacă știi exact ce firmă îndrăgește

• O alegere bună pentru femeile care se bucură de filme și seriale este de a cumpăra un film sau o trilogie despre care ştiţi că vor să le vadă.

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală