Contactat de Libertatea, actorul spune că acest clip a fost filmat înainte de declararea stării de urgență, în vreme ce directoarea Livia Gomes ne-a declarat inițial că “nu știe” dacă a fost filmat în starea de urgență, după care ne-a transmis că nu răspunde la întrebări în ziua sa liberă.

“Parlamentari, doctori, vedete/ Le este frică de izolete”

Actorul Florin Petrescu a lansat, la 10 mai, videoclipul piesei “Bogații și săracii”, despre care spune că e o reinterpretare a unei melodii mai vechi, adaptată la pandemie.

Versurile includ, de altfel, referiri la epidemia de coronavirus:

“În lumea asta, cât e de mare, unii-s bogați, au milioane, dar mulți sunt, Doamne, nefericiți, n-au bani nici casă, nu au servici! Tot ne e teamă că nu va trece acest COVID-19 – parlamentari, doctori, vedete, le este frică de izolete. Dar poate va veni o zi, când soarele va răsări și va-ncălzi cu raza lui și inima săracului. Poate vom fi cu toții frați, și cei săraci și cei bogați, poate nu ne vom mai dușmăni și fericiți cu toți vom fi!”. 

Surprinzător, în videoclip apare și șefa Centrului Multifuncțional Caraiaman din subordinea Primăriei Sector 1, dar sunt filmați și angajați ai centrului, prinși în horă, în jurul artistului. 

Ad placeholder
Vladimir Putin anunță că a aprobat primul vaccin anti-COVID-19 din lume: „Fiica mea a fost vaccinată”
Recomandări
Vladimir Putin anunță că a aprobat primul vaccin anti-COVID-19 din lume: „Fiica mea a fost vaccinată”
 

“Am filmat cu vreo lună și ceva înainte să-l lansăm. Am filmat și la mare, am filmat și la spitalul ăla, la Caraiman. Videoclipul l-am lansat acum trei săptămâni”, a declarat Petrescu.

La insistentențele reporterului, el a susținut că filmările de la “Caraiman” au avut loc înaintea declarării stării de urgență.

“Nu, nu, a fost înainte. Nu mai știu, cam cu o lună jumătate, cred că… Era până să apară starea de urgență”, a explicat el.

Cât despre personajele care apar în clip, Petrescu a povestit că apar, într-adevăr, cadre medicale angajate ale centrului alături de managerul Livia Gomes, iar artistul ar fi vrut să-l includă chiar și pe primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, care însă l-a refuzat.

Erau unii actori, unii erau din personal, da… De pe la ei de pe acolo (n.r. – de la Centrul Caraiman). A apărut și managera, Livia, la un moment dat. Am filmat-o și pe ea. I-am zis și la primar, dar a zis: “Nu apar eu, mă bagi pe mine în videoclip?” Zice: “Nu e bine, că te înjură PNL dacă apari cu PSD”.

Florin Petrescu (Axinte):

La rândul său, contactată de ziar, Livia Gomes, șefa Centrului Caraiman, a refuzat să ne răspundă la întrebare, pe motiv că am sunat-o în ziua sa liberă. 

Ad placeholder
Un nou bilanț ridicat: 1.215 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
Recomandări
Un nou bilanț ridicat: 1.215 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
 

“Nu știu dacă a fost filmat în timpul stării de urgență”, a spus inițial Gomes, după care a refuzat să răspundă. 

Cadrele medicale și directoarea Centrului Caraiman din subordinea Primăriei Sector 1, “actori” în clipul lui “Axinte” de la Vacanța Mare: “Parlamentari, doctori, vedete/ Le este frică de izolete”
Livia Gomes, șefa Centrului Caraiman, apare în videoclip la secunda 53

“Nu o să vă răspund eu astăzi la întrebarea asta, vorbiți cu domnul Petrescu. Nu refuz, asta e interpretarea dumneavoastră – sunt în timpul meu liber astăzi, nu sunt obligată, fiindcă este legat de serviciu. Vorbim despre problemele de serviciu începând de mâine”, a spus Gomes.

Actorul, monitorizat cu unul dintre holterele de la “Caraiman”

În presă a apărut, la finalul lunii martie, și o informație potrivit căreia actorul ar fi izolat la domiciliu din cauza pandemiei și ar avea montat unul dintre holterele de la Caraiman. Petrescu a negat însă că ar fi avut vreodată probleme din cauza virusului SARS-CoV-2 și spune că știrea a fost, parțial, falsă – a folosit, într-adevăr, un holter, însă din cauză că este cardiac.

Ad placeholder

“A zis PRO TV că mi-a pus un holter, la RTV eram suspect și eu n-am avut nimic, nimic, nici măcar asimptomatic. Am pus un holter din ăla pentru inimă, au filmat ăștia de la PRO TV și, după aceea, România TV a luat-o ca știre… Știți cum se face televiziune în România? Am pus, da, un holter de-ăla, dar pentru inimă, pentru toate…”, a declarat Petrescu.

Citeşte şi:

VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis

75 de angajați ai Muzeului Național de Artă a României nu și-au primit banii de șomaj de două săptămâni. Managerul și Agenția de Muncă joacă ping-pong cu ei

Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
Ion Iliescu, în doliu! A făcut anunțul morții în urmă cu câteva minute
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ion Iliescu, în doliu! A făcut anunțul morții în urmă cu câteva minute
Horoscop 11 august 2020. Leii trebuie să decidă, clar și limpede pentru oricine, ce e mai important pentru ei
HOROSCOP
Horoscop 11 august 2020. Leii trebuie să decidă, clar și limpede pentru oricine, ce e mai important pentru ei
RECOMANDĂRI