De Petre Dobrescu,

Se speră că acesta va concura cu Fortnite și PUBG în spectrul Battle Royale.

Piața shooterelor pentru mobile a devenit din ce în ce mai aglomerată în ultimii ani.

Prin prisma modelului de monetizare Free-to-play cu microtranzacții sau achiziții in-app, reprezintă o mină de aur pentru dezvoltatori.

Ca urmare, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că cei de la Activision au vrut să porteze experiența Call of Duty pe familia de dispozitive portabile, a notat Play Tech.

În contextul în care tot mai mulți producători lansează terminale dedicate activității de gaming, experiențele disponibile pe acest mediu sunt din ce în ce mai spectaculoase.

Cu toate acestea, nu trebuie să-ți ie un ASUS ROG II, Razer Phone 2 sau Black Shark 2 Pro pentru a te bucura de ele. Funcționează la fel de bine pe o varietate semnificativă de gadgeturi de generație nouă.

Shooterul Call of Duty este disponibil acum la nivel global pentru terminalele cu Android. Acesta a fost dezvoltat de Tencent Games în colaborare cu Activision și este intitulat simplu Call of Duty: Mobile.

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra
Recomandări

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra

Versiunea pentru smarpthone include atât moduri tradiționale din versiune de desktop, cât și Battle Royale. Acesta din urmă este menit să-l transforme într-un concurent pentru Fortnite și PUBG.

Celelalte moduri de jocuri incluse sunt Free-for-All, Team Deathmatch, Frontline, Hardpoint și Domination. Cele mai multe hărți sunt portate din versiunile mai vechi ale jocului.

Dacă vrei să ți-l instalezi, poți folosi acest link de Google Play, dar trebuie să ai în vedere câteva detalii.

Pentru că este un titlu pretențios, ai nevoie de cel puțin 2GB RAM și un spațiu de stocare de 1,6GB pentru a începe să te joci.

În mod previzibil, sunt incluse achiziții in-app, dar ar trebui să te poți bucura de cea mai mare parte a experienței, fără să plătești vreun ban.


Citeşte şi:

Google împlinește astăzi 21 de ani. Aniversarea celebrului motor de căutare, marcată printr-un doodle special și un logo personalizat

Producătorul de console și jocuri video Nintendo împlinește 130 de ani. La început vindea cărți de joc

Ce făceau în adolescență cei mai cunoscuți oameni ai planetei. Mark Zuckerberg sau Elon Musk, genii la 12 ani

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO
GSP.RO

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense