În iulie, economista de la Gonville and Caius din cadrul Cambrigde, a primit atât laude cât și critici după ce a postat online un clip privind inegalitățile din domeniul în care activează. De asemenea, în urmă cu doi ani, s-a confruntat cu aceleași reacții după ce în urma referendumului pentru Brexit a urcat pe scenă goală.

Prelegerea ținută de academician la Cambridge Junction s-a intitulat ”Brexit: Adevărul gol goluț”, iar pe parcursul dicției, Bateman și-a îndepărtat rând pe rând fiecare obiect vestimentar pe care îl purta. Ea și-a început discursul spunând: „Brexitul se va întâmpla peste trupul meu gol”.

Economista și-a justificat decizia de a ține prelegerea goală spunând că „Arta are puterea de a merge dincolo de ceea ce poate oferi scrierea academică”.

Cu toate acestea, cea mai mare parte a discuțiilor s-a axat pe analiza substanțială Brexit, mai degrabă decât pe metoda de prezentare. Ea a enumerat avantajele și contribuțiile pozitive ale imigranților din UE, a vorbit despre dezavantajele îndepărtării de cel mai avansat bloc de comerț liber din lume.

Când prelegerea s-a terminat, mai multe persoane aflate în public au urcat pe scenă și au semnat pe corpul ei o petiție deschisă împotriva Brexitului.


Citește și: Dezbateri aprinse în Parlamentul European, pe tema preşedinţiei României la Consiliul UE. Avertismentul liderului ALDE, Guy Verhofstadt, către Guvernul Dăncilă


 

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat