MENIU CAUTĂ
29 Iun. 2016 16:01

Capitala, paralizată după o ploaie torențială! UPDATE Stații de metrou inundate FOTO&VIDEO

Distribuie

UPDATE 17:53: Circulația la metrou se desfășoară acum în condiții normale.

UPDATE 16:53 Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat Comandamentul pentru situații de urgență pentru evaluarea situației existente în București și pentru a dispune măsuri urgente în zonele afectate de fenomenele meteo extreme.

UPDATE 16.22: Metroul nu circulă între stațiile Piața Victoriei și Gara de Nord, după ce apa a pătruns în subteran.

O ploaie torențială care s-a abătut miercuri peste București a dat peste cap traficul din oraș, mai multe străzi fiind inundate în urmă căderilor masive de apă.

Încă o ploaie, aceleași probleme în București. Ruperea de nori a afectat miercuri în special cartierele din nord și vest, apa căzând în cantități mari, de 15-20 litri pe metru pătrat.

Astfel, ca la fiecare ploaie din București, zeci de semafoare s-au defectat, cele mai multe în zona centrală, și mai multe intersecții au fost inundate, în oraș instalându-se haosul.

Administrația Străzilor București spune, conform hotnews.ro, că motivele pentru „cad” semafoarele sunt infiltrațiile de apă, vechimea cablurilor, furtul capacelor de vizitare și a cablurilor.

Inundație în Gara de Nord

Una dintre cele mai afectate zone este cea a Gării de Nord, zonă unde există o serioasă avarie electrică, conform ENEL.

Mai mult, chiar în Gara de Nord a plouat torențial, apa revărsându-se pe peroane după ce mai multe canale au refulat. Mai multe birouri au fost inundate, iar sistemul electronic de afișaj s-a defectat.

 

inundatii buc

ISU Bucureşti anunţă că în urma ploilor de miercuri aproximativ 35 de locuinţe sunt inundate. Mai mult, reprezentanţii Brigăzii rutiere au anunţat o stradă blocată din cauza unui copac căzut şi mai multe semafoare defecte.

inundatii Buc2

Și Calea Giuleşti este inundată, iar pe Strada Roma, din zona Dorobanți, un copac a căzut peste două mașini.

copac roma

 

Sursa foto: ISU/Facebook

Citește mai multe despre inundatii și ploaie pe Libertatea.

Comentarii