Mergi direct la conținut »
Captură uriașă de alcool contrafăcut, în Județul Vrancea

8.300 de litri de alcool contrafăcut, cu „miros de țuică și vin” au confiscat Polițiștii din Vrancea, în urma a cinci percheziții făcute în județ. Valoarea băuturilor alcoolice indisponibilizate este de 75.000 de lei.

Perchezițiile au fost făcute, miercuri, la producători din localităţile vrâncene Gugeşti, Bordeşti, Obrejiţa şi Slobozia Bradului, în dosare privind ilegalităţi din domeniul producerii, deţinerii şi comercializării alcoolului, în dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vrancea.

În urma percheziţiilor, a fost identificată şi indisponibilizată cantitatea totală de 8.300 litri băuturi alcoolice, din care 4.900 litri cu miros şi aspect de ţuică şi 3.400 litri de lichid cu miros şi aspect de vin, din care au fost recoltate probe în vederea analizării conţinutului într-un laborator  autorizat, în vederea continuării cercetărilor”,  a precizat Poliţia Vrancea, potrivit Observator.tv.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

 

 

 
 
Close
Închide