Mergi direct la conținut »
Caracaleanul Cornel Frăsineanu, fost fotbalist la Rapid, despre crimele care au îngrozit România: ”Ne-am făcut din nou de râs!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Caracaleanul Cornel Frăsineanu, fost fotbalist la Rapid, despre crimele care au îngrozit România: ”Ne-am făcut din nou de râs!”

Caracaleanul Cornel Frăsineanu, fost fotbalist la Rapid, despre crimele care au îngrozit România: ”Ne-am făcut din nou de râs!”

”Cornel Frăsineanu, 42 de ani, a fost buricul fotbalului românesc. În 2000, transferul său de la Universitatea Craiova a încăierat marile forțe ale Capitalei.

De Daniel Conțescu, Eli Driu (foto),

Câștig de cauză a avut Rapidul lui George Copos, unde Frăsineanu era punct fix în așezarea ciudată, 3-6-1, pe care o folosea Anghel Iordănescu, antrenorul giuleștenilor.

Din 2015, când a promovat-o pe Atletic Bradu în Liga a 3-a, în calitate de antrenor-jucător, despre ”Frăsi”, fost elev al lui Gică Hagi la Bursaspor, nu se mai știe nimic.

Manipulant la DHL

Asta pentru că s-a rupt o vreme de România. Acum patru ani, a fost momentul în care a decis să plece în Anglia, ca muncitor necalificat. A lucrat la DHL, ca descărcător-încărcător de marfă, pentru 1.500 de lire sterline pe lună.

Între timp, i s-a luat de străinătate și s-a întors acasă, la Caracal, unde face bilete la pariuri și își savurează vacanța de vară la terasă. Nu s-ar mai întoarce în Regat. Are licența B de antrenor și s-ar băga voios la o echipă de la noi.

”Copiii mei nu pleacă niciodată neînsoțiți de acasă”

”Frăsi” este marcat de evenimentele de la Caracal, dar nu se amestecă prea mult în problemă, preferând să spună că nu știe despre existența mafioții care fac legea în oraș.

”Legat de crimele de la Caracal, că să spun? Păcat… Ne-am făcut din nou de râs”, concluzionează, trist, Frăsineanu.

Cum arată Guvernul Orban, după ultimele negocieri din Parlament. Lista cu miniștri
Recomandări

Cum arată Guvernul Orban, după ultimele negocieri din Parlament. Lista cu miniștri

Din două căsnicii, fostul fotbalist are trei copii: două fete, Andreea – 20 de ani și Rebecca – 14 ani, și un băiat, Robert – 9 ani.

”Copiii mei nu pleacă niciodată neînsoțiți de acasă. Merg cu mașina, cu cineva cunoscut, cu taxiul, dar nu singuri”, leagă olteanul situația lui de cazurile Alexandra și Luiza.

”Ușurat” după divorțuri

Frăsineanu este bărbat dublu divorțat, iar despărțirile l-au cam ușurat de bani. De prima soție s-a legat cu acte de la 20 de ani, iar alături de a doua nevastă, fostă voleibalistă, a petrecut perioada 2008-2017: ”Am pierdut ceva bani la divorțuri, normal. Însă, cu fostele soții am rămas în relații civilizate”.

Fostul fundaș stânga s-a rupt de foștii colegi pe care i-a avut la Dinamo sau la Rapid și ține legătura cu olteanul lui, Ionuț Luțu. S-a ”răcit” și de nașul Eugen Trică, acum antrenor la formația lui Adrian Mititelu, socotită de către unii ”adevărata” Universitatea Craiova.

7

meciuri și un gol are Cornel Frăsineanu la naționala de tineret a României, perioada 1996-1997

Frăsineanu, la Craiova, pentru care a jucat în mai multe perioade (1994-1995, 1996-2000, 2001-2002 și 2013)
”Frăsi”, în varianta Rapid (2000-2001)
Caracaleanul, în tricoul dinamoviștilor (2002-2003)
Close
Închide
  Close