MENIU CAUTĂ

Carmen Iohannis, despre sistemul Homeschooling, după ce Dana Nălbaru și-a retras fata de la școală

Distribuie

Carmen Iohannis, soția președintelui României, se declară împotriva ''școlii acasă'', susținând că este în beneficiul copilului să învețe într-o comunitate.

„Este mult mai bine să fie copilul într-o școală, într-o comunitate. Este în beneficiul lui și al familiei și nu se compară. Nu suntem ființe izolate, suntem ființe sociale, trebuie să fim cât mai mulți împreună pentru că așa ne simțim bine”, a spus Carmen Iohannis, duminică, întrebată ce părere are despre ”home school”.

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză și dirigintă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Soția președintelui a fost prezentă, duminică, la un meci demonstrativ cu copiii, la turneul Sibiu Open, potrivit Agerpres.

Dezbaterile pe subiectul școlii acasă au început după ce o Dana Nălbaru și soțul său au anunțat pe Facebook că au ales pentru fetița lor sistemul homeschooling.

Citește și: Dana Nălbaru: ”Am retras-o pe Sofia de la școală. De tot”

Actorul Dragoș Bucur, soțul Danei Nălbaru, a recunoscut că anul acesta fiica lui a avut cel mai relaxat început de an școlar. ”Ieri, în prima zi de ne-școală Sofia a făcut primul curs de scenaristică, a stat 2 ore în față calculatorului făcand matematică și altă oră jumătate invătand programare pe calculator la cursurile online”, a spus actorul, conform viva.ro.

Citește mai multe despre carmen iohannis și homeschooling pe Libertatea.

Comentarii