Kilogramul va fi vândut între 37.500 și 38.000 de dinari, în loc de 38.900 de dinari, începând de marți, 3 iunie 2025.

Într-o declarație pentru Mosaïque FM, el a precizat că punctele de vânzare vor fi situate, în special, în Piața Centrală și în piața Sidi El Bahri din capitală, precum și în cartierele El Kabaria, Cité Ettahrir și la Bab Jebli în guvernoratul Sfax, în Bizerte, precum și în El Omrane, Cité Zayatine și Djebel Lahmar.

Alte puncte de vânzare ar putea fi adăugate în Hay Ezzahra, Zahrouni și Cité Ettadhamen, în funcție de cerere. Această inițiativă se desfășoară în coordonare cu deputații locali și Direcția Regională a Comerțului din Tunis.

El a mai precizat că vor fi disponibile cantități suficiente de carne de miel românesc, menționând că au fost importate aproximativ 5.200 de capete în acest scop.

Un jurnalist culinar ne-a explicat de ce românii se înțeleg mai bine cu porcul și nu cu carnea de oaie.


Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.