Mergi direct la conținut »
Cartele noi la metrou, de astăzi. Ce preţ au noile titluri de călătorie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cartele noi la metrou, de astăzi. Ce preţ au noile titluri de călătorie

Cartele noi la metrou, de astăzi. Ce preţ au noile titluri de călătorie

Cartele noi la metrou începând de duminică, 15 octombrie. Călătorii vor putea achiziționa cinci noi tipuri de titluri de călătorie.

Metrorex introduce din 15 octombrie spre achiziţionare cinci noi titluri de călătorie cu metroul: cartela cu o călătorie, abonamentul anual şi cartelele pentru grupuri de trei, patru şi cinci persoane, potrivit unui comunicat publicat joi.

Noile titluri de călătorie cu metroul şi tarifele aferente acestora sunt următoarele: cartela cu o călătorie (2,5 lei), abonamentul anual (720 de lei), cartela pentru un grup de trei persoane (5 lei), cartela pentru un grup de patru persoane (6,5 lei) şi cartela pentru un grup de cinci persoane (8 lei).

Abonamentul anual, de 720 de lei, permite o economie de 120 de lei pe an pentru călătorii care îşi fac, în fiecare an, un abonament la preţul întreg de 70 de lei.

Metrorex transmite că actualele titluri de călătorie nu îşi vor modifica tarifele, introducerea noilor cartele având ca scop fidelizarea atât a călătorilor de zi cu zi, cât şi a călătorilor ocazionali.

Proiectul, aprobat prin Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 1450 din 29 septembrie 2017, a fost publicat în Monitorul Oficial al României în data de 10 septembrie.

Sâmbătă dimineață, pe magistralea 2 de metrou au fost probleme. Un tânăr de 25 de ani a fost găsit mort, în tunel, aproape de staţia Universitate, iar trenurile au circulat pe un singur fir timp de aproape 2 ore.


O întâmplare a făcut să fie descoperit! Cum arată orașul din Europa care datează din Epoca de Piatră | FOTO


 

Close
Închide
  Close