MENIU CAUTĂ

Cătălin Măruță și Andra, surprinși în culisele Festivalului Cerbul de Aur 2018. Dovada clară că prezentatorul tv e topit după soția lui

Distribuie

Cătălin Măruță și-a însoțit soția la Brașov, acolo unde zilele acestea are loc Festivalul Cerbul de Aur 2018, iar interpreta a urcat pe scenă miercuri seara.

Ca de fiecare dată, cei doi au au stârnit admirația celor din jur, cu gesturile de iubire făcute unul față de celălalt. Cătălin Măruță nu a ezitat să își pozeze soția în culise, alături de alți admiratori ai vedetei.

FOTO: Dumitru Angelescu

Festivalul internațional „Cerbul de Aur’ este organizat în Piața Sfatului din Brașov, în perioada 29 august – 2 septembrie, după nouă ani de întrerupere. Vezi câți bani va încasa câștigătorul trofeului Cerbul de Aur.

Iuliana Tudor va prezenta seara folclorică, la Cerbul de Aur 2018, iar stiliști de top se vor ocupa de imaginea sa. Așadar, ultima seară de la Cerbul de Aur, pe 2 septembrie, este dedicată folclorulul românesc autentic, dar și reinterpretărilor moderne.

Citește și

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Fosta iubită a lui Vârciu preferă să-și care fetița după ea, decât să angajeze bonă. Anastasia are doar 11 luni

Citește mai multe despre Cerbul de Aur pe Libertatea.

Comentarii